Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul LAN Party 14 Haziran - Ulaşım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar, biraz kendi götümün derdine açtım konuyu ama konu hakkında sıkıntısı olanlar da burada sorup cevap alabilirler.

Benim sıkıntım şu, Bahçelievler'den gelmeyi düşünüyorum fakat sabah Bahçelievler'e geri dönüp (En geç 8'de Bahçelievler'de olacak şekilde) kardeşimi ÖSS'ye götürmem lazım.

Yalnız işte araba yok altımda, o saatte beni eve ulaştıracak herhangi bir ulaşım aracı da çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Aklında bir fikir olan veyahut "Gel hacı, bende araba var bırakırım ben seni" diyen bir babayiğit çıkar mı?

Öbür türlü GG demekten öteye gidemeyeceğim zira.
Mesaj tarihi:
Olm lanpartiye geleceklerde kesin çıkması lazım arabası olan, en kötü ihtimal eksdayz burak götürsün, kazasız belasız olacağını garanti edemeyebilir ama. sdf.
Mesaj tarihi:
Kesin lan sdf 2 haftadır kaza yapmıyorum

Bahçelievler neresi bilmiyorum arabayla hiç karşıya geçmedim :P Ama götürürüz gerekirse. Da vapur mapur daha hızlı olmaz mı deniz otobüsü neyin
Mesaj tarihi:
abartmayın canım o kadar tehlikeli bi durum yok. adam genelde yayalara çarpıyor :p

ehliyet sınavında küçük kıza çarpan adama ehliyet verirsen böyle olur.

edit: weeeeee bu mesajla madalyam gelmiş.kaede nin 3 ayda aldığını ben 3 yılda aldım :P
Mesaj tarihi:
Bahçelievler'e giden ekspres otobüsün sabahki ilk seferinden yarım saat önce Kadıköy'de bi dolmuş, 1 buçuk saat ya tutar ya tutmaz gitmen Bahçeşehir'e.
De işte o sabahki ilk sefer saat kaçta onu öğrenmek lazım. Numarasını şeyapamadım otobüsün şimdi :P
  • Yeni Oluştur...