Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Selam arkadaşlar, biraz kendi götümün derdine açtım konuyu ama konu hakkında sıkıntısı olanlar da burada sorup cevap alabilirler. Benim sıkıntım şu, Bahçelievler'den gelmeyi düşünüyorum fakat sabah Bahçelievler'e geri dönüp (En geç 8'de Bahçelievler'de olacak şekilde) kardeşimi ÖSS'ye götürmem lazım. Yalnız işte araba yok altımda, o saatte beni eve ulaştıracak herhangi bir ulaşım aracı da çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Aklında bir fikir olan veyahut "Gel hacı, bende araba var bırakırım ben seni" diyen bir babayiğit çıkar mı? Öbür türlü GG demekten öteye gidemeyeceğim zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Allahsızlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Olm lanpartiye geleceklerde kesin çıkması lazım arabası olan, en kötü ihtimal eksdayz burak götürsün, kazasız belasız olacağını garanti edemeyebilir ama. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 olm adam eve gitmek istiyorum dedi intihar etmek istiyorum demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Kesin lan sdf 2 haftadır kaza yapmıyorum Bahçelievler neresi bilmiyorum arabayla hiç karşıya geçmedim :P Ama götürürüz gerekirse. Da vapur mapur daha hızlı olmaz mı deniz otobüsü neyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 axedıce sacları kedınce dengesınıde kaybetmış dıye duydum. kedı gıbın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Axe'in arabaya bineceksek kask getirin, çarpıyormuş sağa sola öyle duydum ehueh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 abartmayın canım o kadar tehlikeli bi durum yok. adam genelde yayalara çarpıyor :p ehliyet sınavında küçük kıza çarpan adama ehliyet verirsen böyle olur. edit: weeeeee bu mesajla madalyam gelmiş.kaede nin 3 ayda aldığını ben 3 yılda aldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bahçelievler'e giden ekspres otobüsün sabahki ilk seferinden yarım saat önce Kadıköy'de bi dolmuş, 1 buçuk saat ya tutar ya tutmaz gitmen Bahçeşehir'e. De işte o sabahki ilk sefer saat kaçta onu öğrenmek lazım. Numarasını şeyapamadım otobüsün şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Tam olarak nereden nereye gidio anlat bi, ben bakınayım iett nin sitesinden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Hatırladım sonunda da, Pazar sabahı en erken 08:10'da kalkıyormuş Taksim'den, yalan olur araba dışı yollar kısacası. 76E idi bu arada, hatırladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hakkınızı helal edin, LAN Party'ye katılmak için canımı Sexdice'a emanet ediyorum artık ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Lan biri kgs getirsin bende kgs yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar