ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Cennette huri için ölmek lazım, ona pek niyetli değilim bu aralar. Ama burada olabiliyor mu? Canlı canlı...
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 alaluna razienmiydi yok newdonismi? takip etmesi zor oluyorda
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sesler bir gün yükselecek, insanlar artık uyansın: vay be ne demokrasiymiş... içimizi kuruttunuz yeter be... bir yere kadar..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 alaluna said: myspacedeki sen misin tamam yavrum konu kapanmıştır eyvahlar olsun,cennetin kapısından girerken beni içeri aldırmicanmı yoksa?yoksa benimde kanımı pet şişeye akıtıp yanaklarına sürünücen.Yapma böyle,zaten o resmin günlerce rüyalarıma girdi,hala etkisini üzerimden atamadım,al al yanaklar,oğlan bakışlar.Hatırladıkça midem falan bi garip oluyo,666'dan betersin o halinle B)-
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Korax said: alaluna said: myspacedeki sen misin tamam yavrum konu kapanmıştır eyvahlar olsun,cennetin kapısından girerken beni içeri aldırmicanmı yoksa?yoksa benimde kanımı pet şişeye akıtıp yanaklarına sürünücen.Yapma böyle,zaten o resmin günlerce rüyalarıma girdi,hala etkisini üzerimden atamadım,al al yanaklar,oğlan bakışlar.Hatırladıkça midem falan bi garip oluyo,666'dan betersin o halinle B)-Koçum tamam uzatma kimlerin diline düştük a.q
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ee bu işler böyledir,kaldıramayacaktın böyle şeyleri madem,defalarca atılıp atılıp ne diye geldin?Konunun birine dalıp ortamın içine ediyosun,ondan sonra kimlerin diline düştük,heh sanki kim oldunda kimin diline düştüysen :D Hadi bakalım al yanaklı prens.
Öne çıkan mesajlar