ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Cennette huri için ölmek lazım, ona pek niyetli değilim bu aralar. Ama burada olabiliyor mu? Canlı canlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 alaluna razienmiydi yok newdonismi? takip etmesi zor oluyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 önemli olan insanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sesler bir gün yükselecek, insanlar artık uyansın: vay be ne demokrasiymiş... içimizi kuruttunuz yeter be... bir yere kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 alaluna said: myspacedeki sen misin tamam yavrum konu kapanmıştır eyvahlar olsun,cennetin kapısından girerken beni içeri aldırmicanmı yoksa?yoksa benimde kanımı pet şişeye akıtıp yanaklarına sürünücen.Yapma böyle,zaten o resmin günlerce rüyalarıma girdi,hala etkisini üzerimden atamadım,al al yanaklar,oğlan bakışlar.Hatırladıkça midem falan bi garip oluyo,666'dan betersin o halinle B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Korax said: alaluna said: myspacedeki sen misin tamam yavrum konu kapanmıştır eyvahlar olsun,cennetin kapısından girerken beni içeri aldırmicanmı yoksa?yoksa benimde kanımı pet şişeye akıtıp yanaklarına sürünücen.Yapma böyle,zaten o resmin günlerce rüyalarıma girdi,hala etkisini üzerimden atamadım,al al yanaklar,oğlan bakışlar.Hatırladıkça midem falan bi garip oluyo,666'dan betersin o halinle B)-Koçum tamam uzatma kimlerin diline düştük a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ee bu işler böyledir,kaldıramayacaktın böyle şeyleri madem,defalarca atılıp atılıp ne diye geldin?Konunun birine dalıp ortamın içine ediyosun,ondan sonra kimlerin diline düştük,heh sanki kim oldunda kimin diline düştüysen :D Hadi bakalım al yanaklı prens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar