Npc Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Arkadaslar bu islere yeni basladigim icin bilmiyorum iyi guzel ben server ı offline olarak yaptım bitirdim server a disaridan insanlar nasil gircek hangi ayarlari yapmaliyim ip si nasil olcak hicbir fikrim yok :) yardimci olursaniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 bilgisayarının ip'si ne ise onu vercen millete birde portu. Port genelde 2593 olur sphere.ini'de ayarlanmış olarak. IP'de dialup san her interente girişinde değişir. Kabloysan eninde sonunda bir gün gene değişecek :D Bi de millete account açman lazm girebilmeleri için[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 illa account açmana gerek yok account name yerine guest,guest1,guest2... yazarak ve şifreyide sallayarak oyuna girebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Tamam oldu tesekkurler bi de client çöküyo en fazla 10 sn kalabiliyorum bunun nedenei ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar