Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kürekçilere dayak tayt yüzünden oldu


nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Sapanca’da geçen cumartesi günü Ankara Üniversitesi Kürek Takımı sporcuları ile bir grup Sapancalı genç arasında çıkan kavganın şort veya tayt giyilmesinden kaynaklanmadığını söyledi.

Vali Atak, "Emniyete taytla veya şortla ilgili bir şikáyet yok" dedi. Üniversiteden yapılan açıklamada ise tayt iddiası yinelendi. Vali Hüseyin Atak, "Olayla ilgili 5 kişi yakalanmış, 4’ünün yaşı 18’den küçük. Takım minibüsü park ederken park parası istemişler. Bunlar da ’Ne park parası’ demişler... İstenmeyen şeyler yaşanmış" dedi.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü ise, yaptığı açıklamada, saldırıda "Burada şortla gezemezsiniz", "Allahsızlar, sizi yakacağız" ifadeleri kullandığını ileri sürdü. Açıklamada şunlar belirtildi: "Yemek çıkışı arabanın yanına geldiklerinde dört tekerin de patlatıldığını gören sporcularımız arabanın yanında kalmışlar, takım sorumlusu Prof. Dr. Yılmaz Akça ise tutanak tutturmak için karakola gitmiştir. Bu sırada daha önce laf atan kişilerin de bulunduğu yaklaşık 30 kişilik bir grup, taş ve sopalarla ’Allahsızlar, sizi yakacağız’ gibi tehditler savurarak sporcularımıza saldırmışlar ve bir sporcumuzu hastanelik etmişlerdir."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...