Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baygınlık geçirdim :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En son 10-15 dakika kadar önce Planet Terror izleyeyim dedim malum sahnede başım dönmeye ve kulaklarımdan çınlamalar gelmeye başladı tuvalete koştum yere yığılmışım. 5 dakika önce uyandığımda yerdeydim. Kafam mermere çarpmış farkına bile varmadım.

Bende tansiyon biraz düşük , sanırım ondan bayılıyorum bayılmamak için ne yapmam lazım, öneri verirseniz sevinirim. Bankada oturduğum yerde bile yığıldığım oluyor bazen.
Mesaj tarihi:
eisenheim said:
evinin kadını çocuklarının anası olaceksin !bir1

hayırdır, kendin deneyip onayladığın yöntemi mi öneriyorsun?

Masticore said:
bayılmamak için doktora gidiceksin

tamam da, insan bayılacağı zaman önceden anlayamıyor ki... 2-3 saniye bir baş dönmesi oluyor bayılacağını öyle anlıyorsun zaten, ne yapabilirsin ki o sürede. Yere düştüğünü bile hissetmiyorsun. Gerisi boşluk, sessizlik.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
da niye garbıç?

Konuyu açarken garbage panosu açıktı, kendime geldiğim an birşeyler yazmak istedim. Çok geç olmadan hesabı.

not: Düzgün öneri verilebilecek arkadaş varsa Konu Dışı'na taşınabilir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
adresi ver hemen yolluyorum kızları. meh meh.

o diil de bi doktora görün abi. çok değişik yerlerde bayılıp ölebilirsin. örneğin yakın zamanda aynı okulda okuduğumuz benim simaen tanıdığım bi eleman, değişik bi sebepten bayılmış banyoda, kafasını bi yere vurmuş. vefat etti.
Mesaj tarihi:
Tansiyon sorunun varsa direk doktora görün bence. Dalga geçen arkadaşlar kendilerini komik sanmayı bırakıp bence düşüp kafalarını lavaboya çarpsınlar. Teşekkür ederim.
  • Yeni Oluştur...