SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 En son 10-15 dakika kadar önce Planet Terror izleyeyim dedim malum sahnede başım dönmeye ve kulaklarımdan çınlamalar gelmeye başladı tuvalete koştum yere yığılmışım. 5 dakika önce uyandığımda yerdeydim. Kafam mermere çarpmış farkına bile varmadım. Bende tansiyon biraz düşük , sanırım ondan bayılıyorum bayılmamak için ne yapmam lazım, öneri verirseniz sevinirim. Bankada oturduğum yerde bile yığıldığım oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 pekmez içeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 antep fıstığı yiyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bayılmamak için doktora gidiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kendiniz olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Masticore said: bayılmamak için doktora gidiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 evinin kadını çocuklarının anası olaceksin !bir1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 tansiyonu düzene sokmak için sokacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 eisenheim said: evinin kadını çocuklarının anası olaceksin !bir1 hayırdır, kendin deneyip onayladığın yöntemi mi öneriyorsun? Masticore said: bayılmamak için doktora gidiceksin tamam da, insan bayılacağı zaman önceden anlayamıyor ki... 2-3 saniye bir baş dönmesi oluyor bayılacağını öyle anlıyorsun zaten, ne yapabilirsin ki o sürede. Yere düştüğünü bile hissetmiyorsun. Gerisi boşluk, sessizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 da niye garbıç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 mulgear6 said: da niye garbıç? Konuyu açarken garbage panosu açıktı, kendime geldiğim an birşeyler yazmak istedim. Çok geç olmadan hesabı. not: Düzgün öneri verilebilecek arkadaş varsa Konu Dışı'na taşınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 valla burda yardımcı olucaklarından daha cok yardımcı olurlar emin ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 En duzgun oneri : Hemen bir doktora gidiyorsun. Doktor sana ne yapman gerektini soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 aman hacım dikkat et ortalık yerde bayılma sonra mıllet faydalanmaya,fırsattan ıstıfade etmeye kalkar sonra hele patide hic bayılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bayılmak normal değil doktora git kork biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
portakal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 kefir! en guzel cozum her derde deva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 adresi ver hemen yolluyorum kızları. meh meh. o diil de bi doktora görün abi. çok değişik yerlerde bayılıp ölebilirsin. örneğin yakın zamanda aynı okulda okuduğumuz benim simaen tanıdığım bi eleman, değişik bi sebepten bayılmış banyoda, kafasını bi yere vurmuş. vefat etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 toktoğa gideceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o sahne nasıl bişey ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Tansiyon sorunun varsa direk doktora görün bence. Dalga geçen arkadaşlar kendilerini komik sanmayı bırakıp bence düşüp kafalarını lavaboya çarpsınlar. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar