Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkes neden bukadar kaba ve cok bilmis oldu?

alkadras

Öne çıkan mesajlar

Herkese selam paticik acıldıgından bu yana paticiği takip ediyorum. İlk dönemlerinde bir sorunu olan sorunu çözmek için buraya birseyler karaladıgında yardım istedeğinde herkes yardımcı olmaya calışırdı simdi ise bakıyorum. Hemen hemen ehrkes bi artis olmuş biraz evvel bi forum dikkatimi çekti ve baktım foruma xxxxxx diye bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim ilgilenenler için simdiden tesekkürederim diye adam ne güzel yazmış nickini yazamayacagım birisi soruna yardımcı olmaya calışmuş forumu acan sahıs tam oalrak anlayamadıgın için anlayamadıgını belirtmiş hıyarın biriside söyle bi cvb yazmış buna yaw kartdesim iyi okusana yazmış adam işte . Arkaslar kimse unutmasınki burada kimse kimseye zorla cvb verdirmiyor. Yani cvb. verme gibi bi zorunlulugunuz yok ve sunuda hatırlatayım burada ben çok sey biliyorum havasında olan aslında çok az sey hakkında bilgisi olan insan sayısı baya bi fazla bence insanlara biraz daha saygılı olalım . o hıyar o üye ye o sekilde cvb verecegne ya vermesin yada daha güzel bir sekilkde ytazsın ben olsam daha iyi okursan yukaradaki acıklamayı sorunun cvb. göreceksin . Yada hiç bişe yazmdım bu tip davranışlara editörün nedne müdahale etmediği ise ilginc[signature][hline]*arkanda*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 12 February 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
+1 nedir ya.. üf.
katılıyorum yazmak zor mu gelio :p

herşeye +1 yazarak çok güzel mesaj kasılır en kral madalya sende olur altın hemde şeklin olur kral olursun olay budur herşeye +1 +1 +1 +1 upupup arama yap lan veya bişiler yaz sacma sapan sonra madalya al kral ol[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) !
Sosyal ağlarda paylaş

+1
+1+1
+1+1+1
+1+1+1+1
+1+1+1+1+1
+1+1+1
+1+1+1
+1+1+1
+1+1+1

biliyorum simdi bir kac arkadas benim boyle davrandigimi yazacaktir onlara rica ediyorum yazdigim yazilarda bir kabalik varsa bu foruma bir daha girmiyecem :-)

(neden? cunku genellikle ben komik acilmis topiclerle ilgileniyorum ve kesinlikle bu topici acanlara hicbir hakarette bulunmadim)[signature][hline]ScHaKeR

Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Sosyal ağlarda paylaş

+15
Bende Katılıyorum Arkadaşıma..
Eskiden Bir Topic Acıldığında Herkes o Topiğe Bakar Konusunu Biliosa Yardım Eder Cevap Verirdi..
Simdi Ise Bir Kişi Bi Topic Acıyor Herkes Adamın Ufacık Açığını BUlmaya Bakıyor Dalga ve Azarlamak Icin Yardım Icin Değil....
Ve Ufacık Hatasını Buldumu o adam ''Hhahaah Adama BaK Ya Olm Araştırsana lem''Gibi Terbiyesiz Laflar Ediyorlar...
Ne Diyelim Artık...[signature][hline]+Ravena And Other's+
Coming Soon Your Dream...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
alkadras, 12 February 2004 20:54 tarihinde demiş ki:
Herkese selam paticik acıldıgından bu yana paticiği takip ediyorum. İlk dönemlerinde bir sorunu olan sorunu çözmek için buraya birseyler karaladıgında yardım istedeğinde herkes yardımcı olmaya calışırdı simdi ise bakıyorum. Hemen hemen ehrkes bi artis olmuş biraz evvel bi forum dikkatimi çekti ve baktım foruma xxxxxx diye bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim ilgilenenler için simdiden tesekkürederim diye adam ne güzel yazmış nickini yazamayacagım birisi soruna yardımcı olmaya calışmuş forumu acan sahıs tam oalrak anlayamadıgın için anlayamadıgını belirtmiş hıyarın biriside söyle bi cvb yazmış buna yaw kartdesim iyi okusana yazmış adam işte . Arkaslar kimse unutmasınki burada kimse kimseye zorla cvb verdirmiyor. Yani cvb. verme gibi bi zorunlulugunuz yok ve sunuda hatırlatayım burada ben çok sey biliyorum havasında olan aslında çok az sey hakkında bilgisi olan insan sayısı baya bi fazla bence insanlara biraz daha saygılı olalım . o hıyar o üye ye o sekilde cvb verecegne ya vermesin yada daha güzel bir sekilkde ytazsın ben olsam daha iyi okursan yukaradaki acıklamayı sorunun cvb. göreceksin . Yada hiç bişe yazmdım bu tip davranışlara editörün nedne müdahale etmediği ise ilginc
Alkadras Dostum Mesajı İyi Yazmısın Ama Bunları Anlayabilecek Kapasitede İnsan Sanırım Az Kaldı Yakında Hiç Kalmıyacak.Eskiden Dediğin Gibi Hersey Güzeldi Ancak Simdi Yok Eski Ortam Yok.Uzun Zaman Önce Bende Yardım için Gelirdim Buraya Yardım Edilirdi Ancak SOn 1 Senedir Mesaj Dahi Atmıyorum.[signature][hline]*Exile Staff*
http://uo.anet.net.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Burasi acildiginda, senin de dedigin gibi, yeni acilmisti. Ortada ne dogru duzgun scripting bilen vardi, ne yazilar, ne tepedeki sticky topicler, ne de Aramadan cogu seyin bulunabilecegi bir topic arsivi. Dolayisiyla herkes istedigi soruyu soruyordu, az sayida denebilecek bilenler de cevapliyordu. Ama artik bunlarin hepsi var. Bunlar oldugu icin de artik yenilerden scripts sitesini incelemelerini, Faq topicine bakmalarini, Arama bolumunu bir ziyaret etmelerini, sonra soru sormalarini bekliyoruz. Ama israrla 'ben serveri actim simdi nasil kapaticam plsss' gibi topicler aciliyor, cevabi olan sorular soruluyor, daha bilgisayardan zerre anlamayan adam server acip scripting isine girmeye kalkisiyor vs, tecrubeli insanlarin hakli tepkileri de size kaba gibi gorunuyor. Bazen haddini asabiliyor tamam, ama bu sert uyari/cikislarin %90'i hakli oluyor bence.

Baska bir topicde de yazmistim bu tip birseyi, bir daha yaziyorum;
- Arastirip cabalamak bir yana; daha bir click otesinde olan scripts sitesini, faq topicini, Arama'yi kurcalamaya mecali/hevesi olmayan birinin,
- UO, Sphere falan bir yana; bilgisayardan anlamayan birinin,
- Hazir scriptleri editlemek ve burada soru sormakla admin/owner olundugunu sanan birinin, saglam scripting ogrenip de iddiali bir server acmasi kesinlikle imkansizdir, tecrubeyle sabittir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
haklısın ancak bazen gerçetekn bir nokta var insanlar bazı şeyleri bilmeden yapıyor yetkililerde biraz haklı..
bence hiç dialoga girmeden gerekli açıklamayı yapıp konuyu kitlesinler derim...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

The Coder o olay çok hoş olur hakkatende :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 13 February 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

baya yoğunsun yani . ne uraşıon yat bir hafta unut işi gücü keyfe bak :D . bak ben bütün projelerimi yaza kadar erteledim :D .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok bilmek farklı bir şey, soruyu aramadan cevap istemek farklı bir şey. Her hangi bir dilde ister php olsun ister c# ister sphere'in scripting i eğer araştırma yapmazsanız hiç bir şey öğrenemezsiniz.

Karşınıza çıkan herşeyi başkasına soracaksanız bir şey öğrenemezsiniz.

Programlama genel olarak çok sıkıcı olabilecek bir meslektir. Eğer tembel bir kişi iseniz, belirli bir düzeniniz yoksa, araştırmak okumak size zor geliyorsa bence işiniz çok zor.

Bir yetkili bir forumu kitliyorsa bunun sebepleri var.
En doğru bilgiye ulaşılmasını sağlıyor:
Siz bir soru sordunuz, cevabı sitede varken X bir kişi yanlış/eksik bir cevap verdi. Sizi yanılttı. Böyle olayların olmaması için forumun kitlenmesi normal.[signature][hline]Silencer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 12 February 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
Burasi acildiginda, senin de dedigin gibi, yeni acilmisti. Ortada ne dogru duzgun scripting bilen vardi, ne yazilar, ne tepedeki sticky topicler, ne de Aramadan cogu seyin bulunabilecegi bir topic arsivi. Dolayisiyla herkes istedigi soruyu soruyordu, az sayida denebilecek bilenler de cevapliyordu. Ama artik bunlarin hepsi var. Bunlar oldugu icin de artik yenilerden scripts sitesini incelemelerini, Faq topicine bakmalarini, Arama bolumunu bir ziyaret etmelerini, sonra soru sormalarini bekliyoruz. Ama israrla 'ben serveri actim simdi nasil kapaticam plsss' gibi topicler aciliyor, cevabi olan sorular soruluyor, daha bilgisayardan zerre anlamayan adam server acip scripting isine girmeye kalkisiyor vs, tecrubeli insanlarin hakli tepkileri de size kaba gibi gorunuyor. Bazen haddini asabiliyor tamam, ama bu sert uyari/cikislarin %90'i hakli oluyor bence.

- Arastirip cabalamak bir yana; daha bir click otesinde olan scripts sitesini, faq topicini, Arama'yi kurcalamaya mecali/hevesi olmayan birinin,
- Hazir scriptleri editlemek ve burada soru sormakla admin/owner olundugunu sanan birinin, saglam scripting ogrenip de iddiali bir server acmasi kesinlikle imkansizdir, tecrubeyle sabittir.

+1[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 12 February 2004 23:55 tarihinde pöykürmüş ve demiş ki:

- Hazir scriptleri editlemek ve burada soru sormakla admin/owner olundugunu sanan birinin, saglam scripting ogrenip de iddiali bir server acmasi kesinlikle imkansizdir, tecrubeyle sabittir.

Gene yaktın kalbimizi baggio...Sana +15 ( Vanq ) arkadaşa ise +12 ( Power ) vererek ikinizin de bi bakıma haklı olduğunu belirtiyorum efem ! Ve baggionun dediği gibi yeni açıldığında soru soranlar ilk defa sorduğu icin aramadan aynı sorununun cevabını 1000 kere bulamadığı için ilk zamanlar ( zati arama yoktu ) eleştrilcek bişey yoktu ve gayet iyi eğleniyorduk,öğreniyorduk ama insanlar 1000 kere yazılmış soruyu bi kere daha yazinca zaten ortamı biliyorsunuz gak deseniz kavga çıkacak bu tip insanlar başlıyor konuyu başka yönlere çekmeye.Bence madem adam bi daha yazmış bırakın cevap vermeyin ne diye eleştirirsiniz ki ? Istanbuldan paticiğe sevgiler saygılar :) memed ali bey ...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...