urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kesin valla. ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 iyide resimde benim saçım vardı suan 2 numara :D bütün terslikler benimi bulur ya fasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 aytimania said: sakalı kesin yani resimde sakallı diilseniz. almama durumu çok oluyolan bende fotoğraf çekilirken 2 metre sakal vardı, şimdi yok. almıcaklar mı beni? asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ulan size demediler mi vereceğiniz resimlerde sinek kaydı olun diye? Şöyle sakat konuları riske atmayın abi. Sakalımı seviyorum tribine de girmeyin, kesin gitsin risk anasını satim. Bol bol zamanın olacak zaten uzatmak için tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 resim vermedik ki, onlar çektiler doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 LoL harbi ya bizim de fotomuzu webcam ilen çekmişlerdi bi ara fırsat bulursam eklerim seri katil gibi çıktım fotoda :) hocalar korkudan yüksek not verio haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben saç sakal karışık girdiydim.. ama resmim de ona göreydi... üzerimde harley tşörtü ayağımda sandalet altta şort girdim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ulan zaten yavaş çıkıyo sakalım 2 ayda anca düzgün oluyo :p neyse riske girmem heralde bari berbere gidip saçımı da düzelttiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 giremiceksiniz sınava sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 PassivE_KesH said: Beyler bayanlar, Öss ye şort + t sihrt le gidebiliyormuyuz gidemiyorsak neyle gidecez? böyle bir kanun falan var mı ? kısıtlama vb.? sakamisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 şort tshrit giyin fenalık gecırırsınız aksitakdirde sınavda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben üzerinde "benim yanımda bir salak" t-shirtümü giyip gitcem psikolojik olarak çökertcem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben girdigimde biri pink floyd wall tshirtluyle gelmisti adama saygı duydum cuk oturtmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben geçen sene "opeth" tişörtüyle gitmiştim. bu sene "buy this man a beer" ile giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 mesaj-ayar karısık bı seyler gıymek guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bu sene ceket kravat sartmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sarı tişört giycem ben annem dedi televizyonda demişler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi serbest diyede bikini giymeye lüzum yok yani. giy eşofman git.. illa donla gitmek diye bişe yok:) rahat bişeyle git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 annem özellikle gömlek almış öss gömleği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 riglous said: Bu sene ceket kravat sartmis Evet, dün haberlerde söylediler, kulak assanız iyi olur arkadaşa. İnanmayan öss'nin anasayfasından bilgiye ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 converse yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nutella yerim said: ben girdigimde biri pink floyd wall tshirtluyle gelmisti adama saygı duydum cuk oturtmus sddff süper olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar