Osso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 OH AMINA KOYYIM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Fistan said: MacLeod said: Fistan said: Arda gezmeye gelmiş eralde bişi yaptıgı yok.yarım orta yaptı bir bile değil mac basından beri o kadar. epic fail olmuş bu arada niye epic fail olmuş? gole kadar yaptıgı bişey yoktu.senin alıntı olmus epic fail çıkarın formaları tuncaya sağ kanada attığı pas nihatın ucu ucuna kaçırdığı top,ilk yarıda kayarak aldığı ve sonrasında faul kazandırdığı top ayrıca hani aklıma gelen ekstralar bunlar adam görevini yaptı kanata top geldiğinde işletti topu rakibin ayaklarına teslim etmedi adam gibi futbol oynadı daha ne yapcak amuda kalkıp gol mu atsın adam ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 DeBuffAndHeal said: DeBuffAndHeal said: Çek cumhuriyeti ile berabere kalırsak ne olacak Avarajlar eşit? biz portekizden daha az yediğimiz için sanırım 2. olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yalnız cons çok kritik yorumlar yapmış arada gözümden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 anlayana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 DeBuffAndHeal said: wizardofoz said: hak etmedik ama Gol bea!NASIL!? HAK ETMEDİK! Kazanmayı hak etmedik işte. Oynanan futbolun karşılığı beraberlikti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 şu an 2.yiz.. sanırım beraberlik yetecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 koduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 butun soylenenler unutuldu fatih yine kahraman oldu hadi bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Beraberlik yeterliyse yeniliriz kesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yalnız. Hakan Yakın kaçırdı mı? atmadı mı? ben orda kaldım. 1 metreden atamaması nerelere getirdi skoru. Canın sağolsun Hakan :) FAtih terim küfürlerden dank etti ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Osso said: OH AMINA KOYYIM YA ahaha anında gg olmuş adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 DeBuffAndHeal said: DeBuffAndHeal said: Çek cumhuriyeti ile berabere kalırsak ne olacak Avarajlar eşit? önce puan sonra averaj sonra ikili averaj sonra en çok gol atan sonra da fairplay[kim daha az kart gördüyse o çıkıo] en çok gol atan kısımdan emin değilim de o kart olayını bugün tv de duydum birazdan yazar netteki gazeteler tüm ihtimalleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 wizardofoz said: DeBuffAndHeal said: wizardofoz said: hak etmedik ama Gol bea!NASIL!? HAK ETMEDİK! Kazanmayı hak etmedik işte. Oynanan futbolun karşılığı beraberlikti benceİlk yarıyı izlemedim ama 2. yarının 30dksı onların sağasında geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kimdi Arda'ya laf eden şimdi çıksın ortaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Sakin lan sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ardaya atılan pas cok guzeldi tuncay attı galba tuncay da bi garip normalde o sagdan ortaladıgı her pozisyonda vururdu eskiden eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yendikkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Asisti tuncay yaptı ama amhauhauauhahauahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 evet arda oynamaz falan diyenleri alalım yıldız futbolcu böyle ortaya çıkar işte ASLANIM BENİM BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rewendor said: Kimdi Arda'ya laf eden şimdi çıksın ortaya :)fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hamitide beğenmedim ben olmadı oraya o çok boş kalıyo orası top kaybedip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar