nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hay Eren ben seni yaa, adamı sakatladı zaman geçiyo. :(
Burax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 uefaya mail attım bundan sonra mor kart olsun die, göz göre göre faul yapıp ben yapmadım hocaaa diyenlere mor kart bi maçta 3 mor kart ya da ardarda 2 maçta 4 mor kart =kırmızı kart olacak inş
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yav said: kesin atarız bence Görüştük bak hoşgeldin :D
Xo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Magnine kafam girsin. adamın kafası yarıldı kenara git diye el kol yapıyor.
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: yav said: kesin atarız bence Görüştük bak hoşgeldin :D hb atın hadi bee!'^+^%
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ahah fatih terime kime bağrıyo ya kenarda arkasını dönmüş
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Terim yardımcısına bağırıyor, diğeri ona bağırıyor çıldırmış bunlar ya... Volkan kral ya Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ARDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ARDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ARDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mach Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 goooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 gggggggggggggggooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllll
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool ! Baluu said: gooooooooooooool !
Öne çıkan mesajlar