raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Yok yüxexes yok dream gençlerimizi emo olmaya özendiriyor. Savaş baltalarını alıp seferberlik çıkarma zamanı gelmiştir ey paticik halkı! 1 Hafta içinde hazırlıklar başlasın türkiyeyi bunlardan arındırıcaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ay yüxexes :S gerçekten emo. utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 emo foto yarışmasına maiden figürü verenlerden ne beklenir demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ALAYINA BILLBOARD!12! gerçi sadece bülent üstünün yazısını okuyorum, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Toplumumuzu zehirleyen emo'lara ölüm! Yaşasın Otaku hareketi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yüxexes daha fazla satmak için panksex bölümü falan açacak yakında reziller valla alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sesu bişey acıklamak istiorm izninleB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yok öyle bişey saçmalama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 mesaj mı silinmiş burda espri mi var noluyo anlamadım cpu heat dangerous levels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bence daha önceki bir muhabbetin habersiz patiler önünde canlandırılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben bazen kusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bu atada tokio hotel vampir olmuş. artık emo dostlarımızı vampir görmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bugün sabah ın pazar ekinde de emolar tanıtıldı. iğrençti. kötü bir deneyimdi. alıntı " ne zaman otobüse binsem yan koltuğum boş kalır, kimse oturmak istemez" , "yolda yürürken garip garip bakıyorlar, laf atıyorlar, sirkte mi çalışıyorsun diyenler bile var. amele tipli ne kıza ne erkeğe benziyen bi emo :"yolda yürürken insanlar beni garip karşılıyor İstiklal Caddesinin başından sonnuna kadar yürürken en az 10 kişi İ.ne dedi. "kız mısın erkek misin belli değil" diyorlar. Bu da sinirlerimi bozuyor. Yine de vazgeçemiyorum, çünkü hoşuma gidiyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Azuahahhahaa. Bulmam lazım o gazeteyi yaa offf. Niye sabah yazmıyosunuz şunları buraya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Oo vampir olmuşlar,çok güzel.. Artık etkin silahın ne olduğunu biliyoruz. Gimme mai silver bullitz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ffhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Vampirmiş. Mantının üstüne sarmısaklı yoğurdu basıyolar ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 running thru the monsoon beyooond the world to thee end of the time where the rain wont huuurt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nileppezdel said: Azuahahhahaa. Bulmam lazım o gazeteyi yaa offf. Niye sabah yazmıyosunuz şunları buraya :(http://www.sabah.com.tr/pz/haber,CAD54C5627B34B48B0D37047D8C472EA.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Abi çooook salaklar yaa ooofff :D Okudum da şimdi röportajlarını netten şaka gibi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 http://img.sabah.com.tr/2008/06/08/pz/im/C63F5CFC5305D3478FE588BBr.jpg "Ben bir emo'yum. Emo duygusaldır, hep ağlayandır. Ben de hep ağlarım. Çünkü sorunlar olur. Cibali Lisesi'nde okuyorum. Tarzımı yansıtmak için saçlarımı böyle tarıyorum. Punk var, gotik var, rock var... Emo'lar da kendini farklı kılmak için böyle yapıyor." AZUDSHSADHASHASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 said: Ben de hep ağlarım. Çünkü sorunlar olur En çok buna güldüm yaa azuahhahhaa :D Nasıl bir maldır. Hayat sorun dolu zaten kör de olur bunlar sürekli ağlamaktan hastalanır gözleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ya şu kızın cümlelerine bak söylediklerine falan. 3 yaşındaki yiğenlerim var daha akıllıca konuşuyorlar yav. yok emo olcaana tiki kız arkadaşa falan razıyım. valla tiki olsun ya emo olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Cadde ownz o yüzden. Emo göreceğime tiki görürüm. Geçen yine İstiklale yolum düştü şaka gibi abi, nereye baksan emo. Kız mı erkek mi anlayamıyosun da garip garip tipler. Çok takdir ettim meksikadaki anti-emo elemanları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aman tanrım moda tasarımcısı olmak isteyen bir kız var o röportajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar