SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 adamınbiri said: # -ben size inanmiyorum ama buyuk bir guc var. -hmm, evet devam et..., kizim not aliyorsun dimi. :D:D fede said: "allaha inanmıyorum ama bir güç var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 abi nerden buldun onu ya :D ahah bi de altını da çizmişsin. fişlendik mi şimdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 uahauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Llama said: illaki cennete gidicez biraz sabır edicez o kadar :D seni biraz sabır edicez diyemi kandırdılar :D ah yazııık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abi simdi bilion mu obur tarafta boyle kizlara filan hava atmak icin inanmam filan dedik ama..sen buyuksun icimi bilmen lazim icten diildi yani..sadece bi kac kiz dusurmek icindi.. tkrr yazıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 marstaki yaratık çözümlenmiş. acayip +16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İnanmıyorum diyince çok kuul oluyoruz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ateyis olounca kızlar veriyor ama yanıyosun zeist olunca cool oluyosun arkadas çevresinde yanıyomusun bilmiyoyrum dürzü olunca bi şey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Var oldu diyebiliyor musun? Kendi gözlerim ile görmediğin herşeye fake diyebilirim. said: -merhaba,ben allah. -baba gözümle görsem inanmam diye bir laf duydun mu sen? -tamam cehennemi görünce inanırsın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar