ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ya benim belgem hala gelmedi napcam ben nerde gircem belli değil yds için? :S aranızda gelen varmı belgesi yoksa bi benmi kaldım ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Düşüünce bana da özel bi belge gelmedi? Aynı ÖSS belgesiyle girilmiyor mu diyeceğim de sonuçta sınav merkezleri ayrıdır yani. Benimle aynı okulda ösye girenlerden kaçı ydsye de girecektir ki? 3 kişi mi sınav olacağız yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hayır, geçen sene ayrı bir belge gelmişti giriş belgesi olarak. Ve farklı okulda girmiştim ben. Sizin bu yıl giriş belgeleri amma olay oldu ya, hayırdır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 son haftaya kadar gelmezse ösym sınav merkezi yöneticiliğine gidip 3 ytl verip yenisini çıkartıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hiçbirini yollamasınlar gidip herkes parayla alsın 3er 3er kırarlar parayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bi arkadaşa gelmiş. Bana da gelmedi. Ama gelmeye başlar heralde artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Aha geldi. İTÜ'de giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar