ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 mp3 arşivimi düzenlemeye karar verdim, ancak bi ton şarkı var teker teker düzenlemek yıllar alır, o açıdan güzel bir mp3 tag programı arıyorum.Kullanımı ve ayarlaması kolay, hata oranı mümkün olduğunca düşük bir program gerekli yani(e tabii bedava da olmalı). Sanatçı ve şarkı adına göre değerlendirmeli, taglarken de albüm adını ve albümdeki sırasını yazmalı. Aynısını dosya adına da yapabilmeli tabii. Örnek vermek gerekirse; Mesela Blind Guardian - Nightfall ı düzenlerken albüm adını, track number ı filan yazıcak, dosya adını da "Blind Guardian - Nightfall In Middle Earth - 04 - Nightfall" diye kaydedicek. (biliyorum biraz uzun oldu ama düzenli olsun istiyorum) Winamp taki auto tag i denedim, yalnız çok hata veriyo, bulamadığını rastgele bişey sallıyo onları düzeltmekle çok fazla uğraştım ve hala hatalı şeyler var. Gerçi bu bana biraz karışık gelmişti ve ayarlarını anlayamamıştım, istediğim şekilde arama ve düzenleme yapması için hangi ayarları yapmam gerekir o konuda bilgilendirebilirseniz o da işime yarar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben uzun zamandır tek tek düzenleme yapmak istediğimde TagScanner programını kullanıyorum. Ama dediğin gibi o kadar fazla sayıda albümü düzenlemek istiyorsan media player kullan derim. Netten otomatik güncelleme özelliği çok kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 tagscanner tek tek mi düzenlemek için winamp ın içinden değiştirdiğin gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Winamp'i en son 6-7 sene önce kullandığımdan karşılaştırma yapamıyorum. Ama TagScanner gerçekten çok hızlı ve kullanışlı. Dediğim gibi toplu yapılacaksa media player en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 media player da toplu güncelleme yaparken hangi özelliği kullanmalıyım, dediğim şekilde ayarlamak için neleri seçmeliyim, hangi versiyon en iyidir, bu konularda bilgilendirebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 mp3tag onun dışında winampın oto tag olaı var.. türkçe şarkılarda bazen sapıtabilir ama yabancı şarkıları sorunsuz bi şekilde taglarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 TagScanner dosya isimlendirme konusunda tam aradığım programmış çok sağolun. Düzgün taglanmış olanları çok güzel isimlendiriyo. Yalnız internetten albüm, sene, track vb. bilgileri topluca indirmesi ve taglemesi için ne yapmam lazım onu anlamadım. Winamp in auto tag ini denedim ama işlemesi için çok sayıda parça seçince kitleniyo, çöküyo. Topluca taglemek için en iyi program hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Abi topluca güncelleme olmuyor da tek tek kolay yoldan oluyor. Media player'da taglar en azından grup ve albüm adı düzgünse işin çok kolay. Albüm resmine (veya resim yoksa boş cdye) sağ tıkla, albüm bilgisi bul de (güncelle olan değil). Açılan pencere çoğu zaman şarkı sayısı, dakikalara göre filan otomatik buluyor bilgileri. Bulamazsa elle albüm ve grup adı bilgilerini gir. Kapak resmi, düzgün şarkı adları, bestecisi, albüm yılı filan gibi bütün detaylar güncelleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 olsa şöyle bi dizini seçsek, içindeki mp3lere bakıp taglayıp save etse infosunu ne güzel olur böyle bi program yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 mp3tag v2.39 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sabah sabah okumadım topii :), ama tag&rename adı üstünde olan işleri on numara şekilde yapıyo.İstersen dosya isminden tag yaratır, istersen taglerden dosya ismi yaratır, mp3lere konmuş resimler düzenlenebilir, sadece mp3 tagleri de yazmaz başka formatları da destekler, toplu isimlendirme vs. yapar... ööle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar