mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 haber baslıgına sıcıyım ben ABD'de hırsızlık yaparken yüzlerini kadın iç çamaşırıyla kapatan ancak çamaşırlar küçük olduğu için kolaylıkla tanınan iki kişi yakalandı.. ABD'nin Colorado eyaletindeki bir benzin istasyonundaki marketi soyan iki hırsız, yüzlerini kadın iç çamaşırıyla gizlemeye çalışınca yakayı ele verdi. Market içindeki güvenlik kameralarına, kafalarında biri mavi öteki yeşil kadın iç çamaşırıyla yakalanan hırsızlar, kasadan aldıkları para ve sigaraları pembe bir sırt çantasına koydu. Ancak g-string tarzı iç çamaşırları hayli küçük olduğu için yüzlerini tamamen gizleyemeyen; sadece ağızlarını ve burunlarını kapatan hırsızlar bir ay olmadan polise yakalandı. TEZGÂHTARI YARALADI Hırsızlığın gerçekleştiği marketteki kameralar sayesinde deşifre olan 19 yaşındaki Joaquin Rico ve 24 yaşındaki suç ortağı Joseph R. Espinoza, cezaevine gönderildi. İki kafadarın 19 Mayıs'ta gerçekleşen soygunda tezgâhtarı yaraladığı belirtildi. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 olay fetiş boyutunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yuh yuh yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 multiclass lvl1 thief lvl5 sapik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 biraz önce sabah'ın bi ekinde emoları gördüm bulan haberini koysun imba bişi ben okumuyorum gitar çalıyorum kendime grup kurcam diyen 15 yaşında veletler var:D bide emo olma şartlarını falan saymışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 off iyiymis. Ya dersane sucks ya sıkıldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 şölebert o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kadıkoyde randevun yok muydu senin nil? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 burdan yola çıkarak iç çamaşırı üreticilerinin sadece g-string üretmeleri yönünde yasa cıkarılması itibari ile hırsızlık vakalarını azaltmak için büyük bir adım atılacağını başta abd ve diğer ülkeler görmesi lazım. destekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 asdasdas :D randevu dediin kiza bisey vermeliydim ondan bulustuk dersi vardi zaten 5 dakka gorustuk :( zaten arkadasim lan kizarkadasim olsa burda aglamazdim yalnizim diye :D PS: Nil deme lan! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nil diyin yine kız zannedilsin yine sarkılsın yine gülelim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 İyi eğlenceler o zaman :D Sokayım nile size bişey olmasın sdsdfsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahaha kafada g string düşünemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar