hozceri Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 O zaman 70 lerle dolasmalı boastlatayım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Çok horde yok STV'de (70leriyle gezen) ben çok rahat bitirmiştim STV'yi ki 1 allye 7 horde düşüyor karazhanda :P . Şimdi girsen 43-44 lvl'e kadar STV götürür seni. Bu arada ben de oturup druid kasacam sanırım warrior baydı feci. Şu an sırf arena aşkına kasıyorum. Bir de lag başladı ki off offff. Hellfire'a çıkmıştım winterspringe döneceğim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Pff 60 olacam q veremiyorum npc'nin yanında magein teki farmlıyor beni 30dkdir. Sinirlerim bozuldu cidden hiç bir şansım yok adama karşı. Charge/intercept pummel ne varsa kullanıyorum, yine kitelıyor yine cast ediyor. Bir de utanmadan dalga geçiyor adam novalayıp sheepleyip. İlk kez not aldım bir playerin ismini xD yarın öbür gün bir rogue bulup farmlıycam adiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 36,7 falan oldum dustwallowda yeni qleri aldım ordaki 39-40 qler onlarımı kasmak mantıklı stv ye gitmek mi olmazsa barensden stv ye geceyim. bide sunu sorayım q yapan bi tane locku kestim adam q yaparken saldırmak dogrumudur, etik midir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben q yapan adama dalmam genelde ama lock veya rogue'sa resskill bile yapılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 An itibariyle 61 olmak üzereyim pugla ramparts'a girmek gibi bir gaflette bulundum, adamlar skin edilcek kurtlar hakkında tartışırken wipe yedik xD Herifler yattı hala kavga ediyolar git kendi kurdunu skinle diye karikatür gibi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ahuhuahua :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 arkadaslar outlandste resto shaman mı yoksa elemental shaman mı iş gorur yani instance-quest acısından felan aslında resto olayım diyorum ama questler baya bi kasar gibi p.s=enchancement cok sıkıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tam tersine ben enhancementla çok eğleniyodum level kasarken yani eğlenmek dediğim baya hoşuma gtmişti enh shaman wf wf frost shock :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hozceri said: 36,7 falan oldum dustwallowda yeni qleri aldım ordaki 39-40 qler onlarımı kasmak mantıklı stv ye gitmek mi olmazsa barensden stv ye geceyim. bide sunu sorayım q yapan bi tane locku kestim adam q yaparken saldırmak dogrumudur, etik midir. RED = DEAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Asgard said: arkadaslar outlandste resto shaman mı yoksa elemental shaman mı iş gorur yani instance-quest acısından felan aslında resto olayım diyorum ama questler baya bi kasar gibi p.s=enchancement cok sıkıyor:) yanında hep lvllıycağın, durmadan instance yapacağın arkadaşların varsa belki resto olunur.onun dışında çekilmez.ben OL e çıkar çıkmaz ele olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 OL'de ele shammy için çok iyi q/instance rewardlar green droplar var. Enhance shammyden daha iyi bile olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o zmn elementele döneyim:) sagolun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yaw elemental oldum ama moba 20 tane lightning sallıyorum anca ölüyo dibime geliyo Allah yarattı demeden pata küte girişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 totemlerini kullan earthbind, stoneclaw, wrath of air. talentlerini dogru verdiysen rahat rahat kesersin. ilk lb at, bolt gidene kadar arkasından bi chain patlat tek mob kesiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 himm lvl 60 oldum daha yeni 600 600 vuruyorum işte hellfire peninsula quest itemleriyle ama az gibi geldi tabi daha yeni yeni bakıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ben lvl 45ken falan elemental respeclemiştim bir ara, dandik itemlerle 300 civarı vuruyordum lb'yi üstüne bir de sürekli proclayan talenti var, criti var bilmemnesi var deli gibi burst çıkıyor. Bir mobu enhancetan daha hızlı kesmen lazım, enhanecın tercih edilmesinin nedeni genelde mana problemleri oluyor. Ama bence o kadar büyük bir fark yaratmıyor mana beklemek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar