Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bugun 8800gt ekran karti aldim. sifirdan vista kurup update lerini yaptim.wow u kurup girdigimde rezalet bi fps ile karsilastim. x1950 pro ile 30 fps aldigim shatrath ta(windowed) 8800gt ile 16fps aldim.ayni sey aoc dada var 1950 ile low detail de 20-30 fps arasi oynarken 8800gt ile 20-40 arasi degisken bi fps aliorum. baya bi yere baktim cevap bulamadim. soylenilen tek sey psu yetersiz o yuzden performans alamiorsun oldu. suan kasada 350w Aopen psu var. Bunun yuzunden performans dusuklugu yasior olabilirmiyim? 500 w lik bi psu takarsam ne kadar bi rahatlama olur ?. makinede core 2 1.8ghz islemci, 2gb ram, 500gb hdd , islemci ve hdd fani takili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 psu ezik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 en az 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 peki 500 taktigimda fps artisi olurmu ? sabahtan beri feci tukenmis durumdaim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Zaten sistemin su anki haliyle 250-280w fln harciyor. Cogu psu nun %80 verimlilige dahi adam gibi ulasilamadigi dusunulurse sen zaten bilgisayar yuk altinda degilken dahi sinirda kullaniyorsun. Birde kapasitor ve bobin yaslanmasinin olusan sene basina %5 lik dususleride eklersek (birde psu devamli %100 de calistigi icin yaslanma daha cabuk olacaktir) problemin psu dan oldugu neredeyse kesin gibi. kaliteli bi markanin (fsp, thermaltake, ocz vs) aktif pfc ye sahip(turkiyedeki trafolar malumunuz) en az 450w lik bir psu isini en az bi 4-5 sene gorecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 heh dogru bu makine 1.5 senedir falan hic kapanmadi http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24211 sunu alicam sanirim yarin sabah ilk iş. gene bi performans artisi olmazsa kafayi yerim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 8800gtnin zaten 500w requirement ı var minimum. aşağısı kurtarmaz diyo kitapçığında //ama ilginçmiş güç yetmediği durumda performans düşmesi. kapanır falan bekliodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 500mu :/ 400 yaziodu kutuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Psu oyle biseyki oldugu zaman diger bilesenleride yaninda goturen bi eleman. Ben akim dalgalanmalari yuzunden kac tane ses karti, ram, modem yaktim bilgisayarcim bilir. O yuzden aktif pfc li bi model sec derim, en azindan riski azaltirsin. Misal vermek gerekirse: http://www.sanalmarketim.com/urun/019c499bb8d4fb6b769dc1d469b2e6fa/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A73%2Csxmi%3A56&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1 overseer; Zaten peak level da calismiyorken tum devre elemanlari neredeyse %50 den az enerji tuketiyor, kasilmaya basladikca cekecegi enerji pcie slotunun verdigi kadari olacaktir, calisir calismasina ama ben asil biraz kasilinca dahi yanmamasina sasirdim. Iyi sans valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kharon o yazdigim modelde varmis aktif olarak http://www.mavibilgisayar.com/ud/2502 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Miraul said: 500mu :/ 400 yaziodu kutuda he ya çok özür 400 müş. ama işte %100 çalışmıyolar 500w en sağlamı olur zannımca. 450 yada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar