Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2008 [D Grubu]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hollanda'ya karsı kazanmanın tek yolu onları kendi silahlarıyle vurmak olabilir bence, yani hucumu dusunen ve iyi hucum eden bir takım ancak hollanda'yı zorlayabilir. defans yaparak hollanda'nın karsısında kimse duramaz su turnuvada. rusya'dan bi süpriz bekliyorum.
Mesaj tarihi:
yunanistan maçındada çok pozisyon buldu rusya ama dağa taşa vurmuştu. eğer hollanda maçında gol yemeden önce dağa taşa vurmayıp bir gol bulabilirlerse ilginç bi maç olabilir.
Mesaj tarihi:
Hem rusya hem hollanda çok hızlı ve çok gol pozisyonlu oynuyorlar maçlarında, ne olursa olsun güzel maç olcak. Rusya elinde adam gibi forvetler olsaydı, bir kerzhakov falan olsaydı zorlayabilirdi belki hollandayı. Hollandadan daha çok gol atarak :p
Mesaj tarihi:
rusya yunanistan maçında bir görüntü gözümün önünden gitmiyor.

inanılmaz paslaşıp , topsuz oyunu çok başarılı oynuyorlar.

turnuvadaki en iyi takım olmayabilirler , ama guud hiddink cidden dünyadaki sayılı antrenörlerden birisi olduğunu iyiden iyiye kanıtladı.

futbolu çok iyi bilebilirsiniz , çok iyi bir gazveren de olabilirsiniz , ama gittiğiniz her takıma (ki bunlar farklı kültürlerin farklı futbol tarzına sahip oyuncuları) belirli bir futbol düzeyini , başarı ile beraber aşılamak her baba yiğidin harcı değildirsanırım.

alkışlar hiddinke

hurraa şakşakşak
Mesaj tarihi:
Alcadras said:
İspanya da yendi Yunanistan'ı. Turnuvanın tek 0 çeken takımı olmuş oldu Yunanistan. Gol de atamayacaktı ama attılar 1 tane.

biizm eleme grubumuzdan lider çıkan takım işte bu yunanistan. terimin büyük başarısı olsa gerek o gruptan zar zor ikinci çıkmak :)
Mesaj tarihi:
tunch said:
Alcadras said:
İspanya da yendi Yunanistan'ı. Turnuvanın tek 0 çeken takımı olmuş oldu Yunanistan. Gol de atamayacaktı ama attılar 1 tane.

biizm eleme grubumuzdan lider çıkan takım işte bu yunanistan. terimin büyük başarısı olsa gerek o gruptan zar zor ikinci çıkmak :)

hiddink konusunda haklısın, bende senin gibi düşünüyorum. ama yunanistan mantığı pek mantıklı değil :) grup maçlarında başarılı olup burada başarısız olan, yada grup maçlarında zar zor çıkan burada başarılı olan takımlarda var. türkiye dunya 3. sü oldugunda baraj macı oynarak gruplara kalmıştı hatırlarsan :)
Mesaj tarihi:
hollanda ftw. iyi oldu kolpa fransızlar elendi cidden. dünyada en sevmediğim 2 milletten biridir. bi halt futbolda oynamıolardı. yazık, romanya penaltıyı çaksaydı italyanlar da elenicekti çok güzel olucaktı.

FORZA ÇİNGENE yapıcaktık o grupta.
Mesaj tarihi:
valla fransa kötü oynadı bu sene.gruptan çıkamamalarını senden çok istiyodum domenechin gitmesi için nil.

ha bi de istatistiklere bakarsak hollanda elenir:D
turnuvanın en iyi oynaya takımı hep elenir hatta =P
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Onu yıllardır yazıyolar öyle burada mandada naraso pisliğine yazıyo zaten :D

Alıştım ben bilen biliyo benim kim olduğumu yeter :)

iyi tutmuş o zaman yazdığım :D
  • Yeni Oluştur...