toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hollanda'ya karsı kazanmanın tek yolu onları kendi silahlarıyle vurmak olabilir bence, yani hucumu dusunen ve iyi hucum eden bir takım ancak hollanda'yı zorlayabilir. defans yaparak hollanda'nın karsısında kimse duramaz su turnuvada. rusya'dan bi süpriz bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 rusya'nın forveti luca toni den de kazma :) hollanda'nın işi çook basit gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hollanda ezer ya her türlü, çok kaçırıyor ruslar ama şansları tutarsa çekişmeli bişiler olur. Rusya ezdi ama bildiğin isveçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yunanistan maçındada çok pozisyon buldu rusya ama dağa taşa vurmuştu. eğer hollanda maçında gol yemeden önce dağa taşa vurmayıp bir gol bulabilirlerse ilginç bi maç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Rusya'nın futbolu bana acayip zevk verdi. Ama feci kazmalaşıyor forvetleri. Lan o pozisyonlar kaçar mı :D 5-6 olurdu maç rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 İspanya da yendi Yunanistan'ı. Turnuvanın tek 0 çeken takımı olmuş oldu Yunanistan. Gol de atamayacaktı ama attılar 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hollanda ezer. soraki maçtada hollanda ezer. ondan soraki maçtada hollanda ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hollanda rusya maçı çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Hem rusya hem hollanda çok hızlı ve çok gol pozisyonlu oynuyorlar maçlarında, ne olursa olsun güzel maç olcak. Rusya elinde adam gibi forvetler olsaydı, bir kerzhakov falan olsaydı zorlayabilirdi belki hollandayı. Hollandadan daha çok gol atarak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 gol korner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 rusyanın forvetleri beceriksiz*2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 rusya yunanistan maçında bir görüntü gözümün önünden gitmiyor. inanılmaz paslaşıp , topsuz oyunu çok başarılı oynuyorlar. turnuvadaki en iyi takım olmayabilirler , ama guud hiddink cidden dünyadaki sayılı antrenörlerden birisi olduğunu iyiden iyiye kanıtladı. futbolu çok iyi bilebilirsiniz , çok iyi bir gazveren de olabilirsiniz , ama gittiğiniz her takıma (ki bunlar farklı kültürlerin farklı futbol tarzına sahip oyuncuları) belirli bir futbol düzeyini , başarı ile beraber aşılamak her baba yiğidin harcı değildirsanırım. alkışlar hiddinke hurraa şakşakşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Alcadras said: İspanya da yendi Yunanistan'ı. Turnuvanın tek 0 çeken takımı olmuş oldu Yunanistan. Gol de atamayacaktı ama attılar 1 tane. biizm eleme grubumuzdan lider çıkan takım işte bu yunanistan. terimin büyük başarısı olsa gerek o gruptan zar zor ikinci çıkmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tunch said: Alcadras said: İspanya da yendi Yunanistan'ı. Turnuvanın tek 0 çeken takımı olmuş oldu Yunanistan. Gol de atamayacaktı ama attılar 1 tane. biizm eleme grubumuzdan lider çıkan takım işte bu yunanistan. terimin büyük başarısı olsa gerek o gruptan zar zor ikinci çıkmak :) hiddink konusunda haklısın, bende senin gibi düşünüyorum. ama yunanistan mantığı pek mantıklı değil :) grup maçlarında başarılı olup burada başarısız olan, yada grup maçlarında zar zor çıkan burada başarılı olan takımlarda var. türkiye dunya 3. sü oldugunda baraj macı oynarak gruplara kalmıştı hatırlarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hollanda da ikinci olarak cıktı ne var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o değilde rusya çok şahane oynadı dün. hollandayı zorlayabilir.hatta,umarım, bir sürpriz de gerçekleştirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Hollanda düşmanlığına son. Futbol oynayan, atak oynayan kazansın. Tırt Fransa elendi diye kıskanıyosun di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hollanda ftw. iyi oldu kolpa fransızlar elendi cidden. dünyada en sevmediğim 2 milletten biridir. bi halt futbolda oynamıolardı. yazık, romanya penaltıyı çaksaydı italyanlar da elenicekti çok güzel olucaktı. FORZA ÇİNGENE yapıcaktık o grupta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 valla fransa kötü oynadı bu sene.gruptan çıkamamalarını senden çok istiyodum domenechin gitmesi için nil. ha bi de istatistiklere bakarsak hollanda elenir:D turnuvanın en iyi oynaya takımı hep elenir hatta =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi bari nilep yazın ya nil yazınca kızmş gbi bi görüntü veriyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Onu yıllardır yazıyolar öyle burada mandada naraso pisliğine yazıyo zaten :D Alıştım ben bilen biliyo benim kim olduğumu yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ne diye tersten yazarsın ki. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hayır millet fake imi kız sanıcak. ona yanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nileppezdel said: Onu yıllardır yazıyolar öyle burada mandada naraso pisliğine yazıyo zaten :D Alıştım ben bilen biliyo benim kim olduğumu yeter :) iyi tutmuş o zaman yazdığım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Senden yıllar önce de yazıyolardı abi heyecanlanma (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar