Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahahaha yazdı çekler. futbolun adaleti yok
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 şuraya bak bee futbolun adaleti yok
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 İsviçre maçı çeviremezse işi bitti. Pek çevirebilecek gibi de durmuyorlar. Avusturya zaten yattara. Ev sahipleri babayı aldılar yine.
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Frei da gitti zaten. bu maçta böyle biterse işleri zor.
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 futbol tanrıları+cech sayesinde kazanıcaklar şuraya bak
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahaha olmayınca olmuyor abi, şu kaçan pozisyona bakar mısın..
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ulan ne kaçtı bee. Önce kaleci sonra çatal :( Berabere olcaktı ne güzel.
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu maç böyle biterse hüngür hüngür ağlar isviçreli futbolcular rofl
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yeme lan cech, fantasy ligde kalemdesin :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 horten said: anam direk. haydi çekistan diren! Bizim için en iyi skor beraberlik abi. İddaa mı oynadın? Vatan haini!1! dsfsdf :D
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Xo said: yeme lan cech, fantasy ligde kalemdesin :P aynen ya, bide jankulovski var.
horten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nileppezdel said: horten said: anam direk. haydi çekistan diren! Bizim için en iyi skor beraberlik abi. İddaa mı oynadın? Vatan haini!1! dsfsdf :D idda oynamadım ya. direk vatan hainiyim. seviyorum çekistanı hemi de çok.
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bu Çekler ülkeye bir isim bulsunlar artık, Çek Cumhuriyeti şöyle çek cumhuriyeti böyle spikerler maç anlatırken yamuluyorlar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 horten said: nileppezdel said: horten said: anam direk. haydi çekistan diren! Bizim için en iyi skor beraberlik abi. İddaa mı oynadın? Vatan haini!1! dsfsdf :D idda oynamadım ya. direk vatan hainiyim. seviyorum çekistanı hemi de çok. Ben de severim de gruptan çıkma şansımız olması için berabere kalmaları lazım. Yoksa mucşze bekleriz işte :)
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bitti.. isviçre en önemli adamını kaybetti, bir de çok iyi oynadıkları maçı kaybettiler. eminim moraller alt-üst şu an.. bunun üstüne çakmamız lazım artık isviçreye..
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 O_o gay alert?? :D Off niye berabere kaldılar yaa :(
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Sverkos denilen herifin maşallah body balance 99. 8 kişi top alamıyor heriften. Ujfalusi de tam cenabet, 2 kez top muy çarpar bi herifin eline. :) ayrıca magnin denilen herife çok kılım. ayrıca 15 saniye kadar burnunu karıştıran pis bi isviçreliyi gösterdiler uzatmalarda.
Öne çıkan mesajlar