Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Oncellikle Axis & Allies'i bilmeyen arkadaslar icin soyleyeyim, A&A son 20 kusur yilin en cok oynanan savas oyunlari arasinda gelir, oldukca eglenceli ve detayli kurallari vardir. Riskin daha teknik olanini dusunun... boyle ucaklisi, piyadelisi, toplusu ve hatta gemilisi. Guzel bir Java programi var TripleA diye ve en guzel yani ise BEDAVA olmasi. Buradan Indirin Oyun cok cok iyi ve bir cok editionu da icinde barindiriyor bazi alternatif kural setleriyle de. Simdi size onerim su ki 5 kisi bulursak boyle kafa, bunu amansizca atalim sabahlara kadar. Kurallar cok zor degil ve bir iki oyun atinca AI ile anlarsiniz herseyi. Oynamanizi onerdigim versyon ise LHTR 4.0 olan edition, en son turnuva kurallari orda cunku ve oyunu bayagi dengelemis bulunuyorlar. Bi deneyin bakalim, begenirseniz cilgin atabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 indiriyorum deniyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 dene dene, hatta cuce de gelsin. Onda bir boardgame gosulugu sezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bakıyorum şimdi Azmocan. Hoşuma giderse üzülürsün ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oyun nası bi özellik istiyor pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 java modulu. 9mblik bir dosya, kisaca bu forumlari okuyorsan, oyun calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 deniyim bende, he uzakktan bakıp hiç kurcalamadığım şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 4 le 5 le geliyo yahu.nese az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bi bakin bakalim, begenirseniz atariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 İndiriyorum! Riski acaip severdim bu da sararsa sabah akşam oynarım walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben de bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 biz masaüstünde sabahlamıştık, bir noktadan sonra şansa bakıyor feci şeklde ama gene de oynanabilitesi yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Azmo sen galiba herşeyi aynı anda oynamayı başarıosun. Sims, Coh. Dwarf Fortress, Axis & Allies, burdan takip ettiklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben de indiriyorum. 100kb ile iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Oyun baya sarıcak gibi ama tam çözemedim. Anlatabilir misin bazı basit detayları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Atari firmasının yaptığı 2004 çıkışlı bir Axis & Allies daha var,sanırım bu '99 çıkışlı olan. 2004 çıkışlı olan da çok güzeldir,deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Oynadım biraz ama... Hearts of Iron 2 varken ohoo, adam sadece uçakla territory'sini savundu o_O diye kaldım. Organization'ım, interdiction mission'ım olmadıkça neyleyeyim ikinci dünya savaşını oyununu ben :) Gel biz HoI2:Doomsday üstüne DAIM ya da WW2 Experience mod yükledik, ya da hadi vanilla kurduk multi atacaz diyin geliym. Masaüstü deseniz anlarım da bilgisayar oyunu olarak daha süperleri var, ki biliyosunuzdur herhalde bunu oynuyosanız B)- Harbi ne kadar çok HoI seviyomuşum onu farkettim, masaüstü oyunu olarak çok başarılı olabilir ama bi şekilde bi yerden bulup denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Abi şimdi iyi güzel oynamasıda ses eksikliğinden mi arayüzden mi bilemedim çok sarmadı beni. Risk'e geri döndüm detay yok ama eğlenceli oyun en azından! Bunun yerine Risk oynucaksanız hamachi'den benide yazın listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ya adamları sudan nasıl geçiriyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 arkadaslar, oyun bir boardgame efsanesidir. Yani oyun HOI tabiyi ki degil, olmaya da calismiyor yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Boardgame olarak nerden bulabiliriz peki biliyo musun, öyle çok daha zevkli olur 3-5 kişi karşılıklı masa başında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 butun nezihlerde var board game olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar