Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Axis & Allies oynuyoruz. Hem de Amansizca.


Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Oncellikle Axis & Allies'i bilmeyen arkadaslar icin soyleyeyim, A&A son 20 kusur yilin en cok oynanan savas oyunlari arasinda gelir, oldukca eglenceli ve detayli kurallari vardir. Riskin daha teknik olanini dusunun... boyle ucaklisi, piyadelisi, toplusu ve hatta gemilisi.

Guzel bir Java programi var TripleA diye ve en guzel yani ise BEDAVA olmasi.

Buradan Indirin

Oyun cok cok iyi ve bir cok editionu da icinde barindiriyor bazi alternatif kural setleriyle de.

Simdi size onerim su ki 5 kisi bulursak boyle kafa, bunu amansizca atalim sabahlara kadar. Kurallar cok zor degil ve bir iki oyun atinca AI ile anlarsiniz herseyi. Oynamanizi onerdigim versyon ise LHTR 4.0 olan edition, en son turnuva kurallari orda cunku ve oyunu bayagi dengelemis bulunuyorlar.

Bi deneyin bakalim, begenirseniz cilgin atabiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadım biraz ama...

Hearts of Iron 2 varken ohoo, adam sadece uçakla territory'sini savundu o_O diye kaldım. Organization'ım, interdiction mission'ım olmadıkça neyleyeyim ikinci dünya savaşını oyununu ben :)

Gel biz HoI2:Doomsday üstüne DAIM ya da WW2 Experience mod yükledik, ya da hadi vanilla kurduk multi atacaz diyin geliym. Masaüstü deseniz anlarım da bilgisayar oyunu olarak daha süperleri var, ki biliyosunuzdur herhalde bunu oynuyosanız B)-

Harbi ne kadar çok HoI seviyomuşum onu farkettim, masaüstü oyunu olarak çok başarılı olabilir ama bi şekilde bi yerden bulup denemek lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...