SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Süper :D[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Xarstyon Soulforge İce Wizzy of Kay
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 güzel :lol:[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 amishin biri oğluyla alışverişe gidiyo.asansör görüyolar.baba bu ne diye soruyo çocuk.bende daha önce görmemiştim hiç diyo adam.sonra şişman bi kadın biniyo asansöre.düğmeye basıyo kapı kapanıyo.bi kaç saniye sonra kapı bi açılıyo süper bi hatun.adam: koş oğlum anneni kap gel
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ahauha maçın özetiyle maçın tamamı arasındaki fark da böle oluyo işte :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: EagleEye, 13 February 2004 13:03 tarihinde demiş ki: bide "Weird Al Yankovic - Amish Paradise.mpg" diye bi klip var onuda indirmenizi öneririm nasıl alaka kurdum ama hemen :P Ahaha indirdim, çok hoşmuş (adama tekme atan çocuğun cehennemde yandığını düşünüo ya, orda öldüm zaten)
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 süper o klip aynı adamın bi kaç klibi daha var böyle geyik mesela smells like nirvana var o da süper hehe
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 rofl süper bişey :D[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Mail me : [email protected] Darkworld Strong Life UO - Intergame
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 smells in klibini görmüştüm o adamın. sayko ![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Öne çıkan mesajlar