Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dawn Of War II


behran

Öne çıkan mesajlar

O zaman cok yuzeysel oynadiginizi veyahut kotu yeni editionlardan birini oynadiginizi veya sizin ekip olarak COK KOTU oldugunuzu (:P) var sayiyorum cunku son 12 yildir sik sik hemen hemen her GW oyun variyasonunu oynamis biri olarak (oha) derim ki Warhammer Fantasy imba olsa da, roxxor olsa da 40k gibi degil. 40k da taktiksel anlayis assault mu etsemden cok daha ileri gidiyor... degisik unitelerle degisik boyutlar katabiliyorsun orduna, farkli manevralarla oyun kazanirsin cok rahat. White Dwarftaki sonsuz battle reportlarda da gozuktugu gibi. Cok fazla unite var 40k da ve onlardan dengeli, taktige gore takim yapmazsan o zaman olay sadece tanklari yurut ve ates etten ibaret oluyor.

Ama simdi konuyu cok saptirmayalim, sonucta oyunun thread'i bu. Bir gun masada aklini alirim kendimize gelir cosariz :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

White Scar falan bunlar yeni nesil zirvasi, Gel 2nd edition'a... gercek delikanlilarin harman oldugu yere...

Bence de lazim chapter. Dark Angels oynayamayacaksam, Asmodai ile estirip adam korkutamayacaksam, Bad Moons ile kirmiziya boynadigi icin daha hizli giden kamyonlarim olmayacaksa ne anlami var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demin estirip ukalalik ettim ya, dogruyu soylemek gerekirse gencligimde cok aktif oynamistim oyunu, eskiden arabistandayken ingiliz bebelerle atardik o zaman yoktu white scars falan (yil 1996-1999 arasi) delikanli gibi oynardik (necron bile rivayetti daha yeni cikti cikacakti). Delikanli dedigime de bakma burada hava yapmak icin diyorum yoks aalakasi yok :P turkiyeye gelince maalesef ordular kenarda rafta tozlandi. o kadar maket var oyun yok arkadas :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masaustuyle ilgilenen biri olarak bilgisayar oyunu degil fantastik kurgu ve ogeleri dogrultusunda WH40k gunumuzdeki en iyi senaryolardan birine sahip bi diyardir..oyunuda gayet guzel yaratilmis ve bu ikinciside basarili gozukuyor..warhammer sadece zirhli ve silahli abilerin birbirini dovmesi degil..torrentten warhammer 40k ile ilgili bazi pdfler var onlari arastirir ve okursaniz cok sasiracaginizi soyleyebilirim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...