behran Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahanda ilk trailer... http://www.gametrailers.com/player/34904.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 güzel grafikler, bir de sisters of battle olur umarım. :) bir başlık vardı sanırım bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 heycanla beklemekteyim. Fully destructible world ve COH tarzi fizikler olacakmis ki beni benden aldi goturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 adam gibi chapterlar olucakmıymıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bloodravens ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 classic istiyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 classic sucks. Aktif bir masaustu oyuncusu olarak 40k her zaman daha iyi bir oyun olmustur ve olacaktir. 40k ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 40kmı daha iyi? 40k tırt be taktik yok bişi yok ateş et dur. olay fantazide masa üstünde. ama bilgisayarda 40k nın cok daha sağlam potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 pardon 40k sadece ates et mi? taktik yok mu? Arkadasim, ne ictiysen aynisindan 2 porsyon ben de isterem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kaldıramazsın. yanı bizd eoynadık 40k bizde oynadık fantazi azmodai, 40kda verdiğin karar genelde assault mu etsem ateşmi etsem den ileri gitmiyo. tamam abarttım biraz ama cidden fantazideki kadar tatktik strateji kasmıyosun 40k da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 O zaman cok yuzeysel oynadiginizi veyahut kotu yeni editionlardan birini oynadiginizi veya sizin ekip olarak COK KOTU oldugunuzu (:P) var sayiyorum cunku son 12 yildir sik sik hemen hemen her GW oyun variyasonunu oynamis biri olarak (oha) derim ki Warhammer Fantasy imba olsa da, roxxor olsa da 40k gibi degil. 40k da taktiksel anlayis assault mu etsemden cok daha ileri gidiyor... degisik unitelerle degisik boyutlar katabiliyorsun orduna, farkli manevralarla oyun kazanirsin cok rahat. White Dwarftaki sonsuz battle reportlarda da gozuktugu gibi. Cok fazla unite var 40k da ve onlardan dengeli, taktige gore takim yapmazsan o zaman olay sadece tanklari yurut ve ates etten ibaret oluyor. Ama simdi konuyu cok saptirmayalim, sonucta oyunun thread'i bu. Bir gun masada aklini alirim kendimize gelir cosariz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 white scar larımla beklerim illa 40k dersen. yalnız bu oyuna chapter lazım ben bunu sölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 White Scar falan bunlar yeni nesil zirvasi, Gel 2nd edition'a... gercek delikanlilarin harman oldugu yere... Bence de lazim chapter. Dark Angels oynayamayacaksam, Asmodai ile estirip adam korkutamayacaksam, Bad Moons ile kirmiziya boynadigi icin daha hizli giden kamyonlarim olmayacaksa ne anlami var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 whitescars cok eski be... ha ben o kadar eksi değilim o baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 demin estirip ukalalik ettim ya, dogruyu soylemek gerekirse gencligimde cok aktif oynamistim oyunu, eskiden arabistandayken ingiliz bebelerle atardik o zaman yoktu white scars falan (yil 1996-1999 arasi) delikanli gibi oynardik (necron bile rivayetti daha yeni cikti cikacakti). Delikanli dedigime de bakma burada hava yapmak icin diyorum yoks aalakasi yok :P turkiyeye gelince maalesef ordular kenarda rafta tozlandi. o kadar maket var oyun yok arkadas :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Öeah Emo Angels ile kim oynuyor abi ? Yüz karası imparatorluğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 buna katılmak zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Azmo da yüz karası birbirlerini buldular onlar zati. Birde delikanlı ayakları çekiyor, arkadaşım delikanlı dedin mi Spacewolf tur olay, ötesi yoktur. Bu arada bu oyunun cinematic gibi bişeyi: Dık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 wow diyorum trailera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 chapter mantığını C&C:Generals'daki gibi bir bellirli bir alt grup seçip ona göre bonuslar ve yeni birimler alınabilir bu arada 08 son çeyreğinde ve 09 ilk çeyreğinde stratejiye doyucaz (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Masaustuyle ilgilenen biri olarak bilgisayar oyunu degil fantastik kurgu ve ogeleri dogrultusunda WH40k gunumuzdeki en iyi senaryolardan birine sahip bi diyardir..oyunuda gayet guzel yaratilmis ve bu ikinciside basarili gozukuyor..warhammer sadece zirhli ve silahli abilerin birbirini dovmesi degil..torrentten warhammer 40k ile ilgili bazi pdfler var onlari arastirir ve okursaniz cok sasiracaginizi soyleyebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 pdf + kitaplarını okuyun, bir daha ortaçağ tadında fk ya zor dönersiniz, benim gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 40k her türlü ezer ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 pdf degil, bizde cilt cilt kitaplari var arkadasim. 2nd edition hardcore vetiz biz. ona gore... >:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar