Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki arkadaş arasında kalmak..

pch

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle belirtiyim ki kızım arkadasimin adresinden yaziyorum
Uzun zamandır böyle bir problemim var ve bu beni üzüyüyor,yoruyor hic yorulmadigim kadar.. bir cözüm de bulamiyorum kime danıstıysam danısayım..Simdi durumumu anlatıcak olursam: İki arkadasim var a ve b olmak üzüre bunlar beni paylasamadiklari için birbirlerine küsler,düşmanlar diyebilirim nefret derecesinde.a arkadasima kimseye güvenmedigim kadar güveniyorum diyebilirim,ben ağlarım o da ağlar ben gülerim o da güler her şeyden önemliyim onun için.b arkadasimi da cok seviyorum,değer veriyorum çoook, benim için önemli olan 4-5 insandan biri ama bu b arkadasimla arkadasligim diğerlerine göre tek tarafli gibi onaylamadigim davranısları var ve bunları pek kabul etmiyor ya da konusmak istediğimde tamam git basımdan,ben öyleyim diye geciştiriyor..bu b arkadasim a arkadasima göre başkalarına yüksekten bakan biri.b arkadasim sadece onla zaman geçirmemi istiyor,paylaşamiyor ve onun hayatında benden önemli olan insanlar var ama a arkadasimda yok böyle bir sey.Sanki yolda yürürken bir kolumda a arkadasim var,arkadan da b arkadasim pis pis sırıtıyor sattın beni diyormus gibi.Bu gerçekten beni çok üzüyor ve hicbir cözümde bulamiyorum.İkisi de benim için çok değerli ikisini de kaybedemem,onlarsız yasayamam gibi.Zamanım kısıtlı oldugu için böyle yazdim,saçmaladim biraz da :) umarım anlayabilmissinizdi.Yardım edebilirsiniz coook memnun olurum :) tesekkürler simdiden
Sosyal ağlarda paylaş

Bence o b arkadaşını karşına alıp konuşmak doğru olur gibime geliyor ha konuşmak istemiyosa
onu konuşmaya zorluyacaksın diceksin bu konuşmayı yapmadığımız takdirde arkadaşlığımız zedelenecek tarzı bir şey onu biraz daha olgun olmaya davet edebilirsin yaptığı bana biraz çocukça geldi gerçi kızlar tuhaf yaratıklar. (gerci a ve b demişsin ben kız arkadaşın olduklarını cıkardım ama olmayabilirde :) ) birde a ya bu durumu düzgünce acıklayıp b ile biraz fazla vakit gecir bu günlerde onu önemsediğini gercekten sevdiğini iyice bi anlasın ama a yıda unutma bunu b ye de hisstettir evet kısaca böle a - b kafam karıstı biraz gerci bende sacmalamış olabilirim (:D
Sosyal ağlarda paylaş

A ezik, bir turlu hoslandigi kiza acilamamis, arkadas takilarak idare edip her gece `yarin acilcam!` diye kendini gazliyor ; ama ertesi gun cesaret edemiyor.
B'nin hayatindaki en ozel kisi olsan `erkekiiiiim` diye atlicaksin ama hain B iste. Zaten o yuzden `B`.
C'yle tanis sen. Sorunlu iliskiler bunlar. Hayir gelmez.
Cons'un C'si degil bu arada. Dory banlamasin.
Sosyal ağlarda paylaş

öle şey mi olur hem yardan hem serden, uzatmanın anlamı yok, sen otur kimin daha çok hayatımda kalmasını işsityorum ona kara ver..

bu süreç eğer söledğin gibi sancılı bir süreçse, uzaması mevcut arkadaşlıklarının da sen seçimini yapamadan iyice yozlaşmasına neden olacak sen kararını verdiğinde yada olaylar o aşamaya geldiğinde iyice mide bulandırıcı bir hal almış olack deymeyecek çektiğn sıkıntıya..

kişi tecihinde de burda sana kimse şunu yap diyemez, desede ne kadar sağlıklı olur, yada sen ne kadar salllarsın.. kimse senin hayatının bu kdar az kısmını bilerek doğru yorumlarda bulunamaz, sen kendini tanırken bu kadar karar verememişsin..

genede çok sığ olacak da insanlara yukardan bakan insanlardan uzak durmak iyidir. bu kişiler insanları ( sana karşı iyi olabilir ) mutsuz ederler, girdiği çevrelerde pek sevilmezler, sağlıklı ilişkiler kuramazlar, böle bir aristokrat havaları vardır çoğu zaman da aslında bir bok değillerdir .. genelde sevgili seçimlerinde de , böle arkadaşlarını etkilemeye çalışarak sonuca ulaşırlar, yada yakın arkadaşlarının ayrılmış sevgililerine, yada ilişkileri sırnasında yanaşırlar ( böle tiplerle kimse sevgili de arkadaşta olmak istemz çünkü) kafaları karşıkkken hayatlarına girmeye çalışırlar ( kafası karşık insanlar daha kolay hata yaparlar nede olsa)
Sosyal ağlarda paylaş

urmesque said:
neden a ve b kesin erkekmiş gibi konuşuyorsunuz ki?
bunu henüz bilmiyoruz.
Şimdi öncelikle a ve b aynı cinsiyette olmalılar değil mi?Öbür türlü anlattıkları farklı boyut kazanırdı.Eğer bunda hem fikirsek ginaly'a kesinlikle katılıyorum.İdeal erkek a,ama b de esas kişiyi yüceltmediği için seçilecek olan kişi.a ve b neden mi erkek,iki kızın bir erkek için açıkça bozuştuğu nerde görülmüş?a,b kız olsa daha derin entrikalar dönerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

urmesque said:
neden a ve b kesin erkekmiş gibi konuşuyorsunuz ki?
bunu henüz bilmiyoruz.

çok net ortada abi olay.

b kesin erkek git başımdan felan dediğine göre.

E bunlar birbirlerine düşman olmuşlar, bir erkek bir kadına düşman olursa o kavga başlamadan biter kadın kaybeder yol alır. :D

a da kesin erkek.

Benim kesinleştiremediğim tek şey, yazıyı yazan erkek mi kız mı ? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...