pch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Öncelikle belirtiyim ki kızım arkadasimin adresinden yaziyorum Uzun zamandır böyle bir problemim var ve bu beni üzüyüyor,yoruyor hic yorulmadigim kadar.. bir cözüm de bulamiyorum kime danıstıysam danısayım..Simdi durumumu anlatıcak olursam: İki arkadasim var a ve b olmak üzüre bunlar beni paylasamadiklari için birbirlerine küsler,düşmanlar diyebilirim nefret derecesinde.a arkadasima kimseye güvenmedigim kadar güveniyorum diyebilirim,ben ağlarım o da ağlar ben gülerim o da güler her şeyden önemliyim onun için.b arkadasimi da cok seviyorum,değer veriyorum çoook, benim için önemli olan 4-5 insandan biri ama bu b arkadasimla arkadasligim diğerlerine göre tek tarafli gibi onaylamadigim davranısları var ve bunları pek kabul etmiyor ya da konusmak istediğimde tamam git basımdan,ben öyleyim diye geciştiriyor..bu b arkadasim a arkadasima göre başkalarına yüksekten bakan biri.b arkadasim sadece onla zaman geçirmemi istiyor,paylaşamiyor ve onun hayatında benden önemli olan insanlar var ama a arkadasimda yok böyle bir sey.Sanki yolda yürürken bir kolumda a arkadasim var,arkadan da b arkadasim pis pis sırıtıyor sattın beni diyormus gibi.Bu gerçekten beni çok üzüyor ve hicbir cözümde bulamiyorum.İkisi de benim için çok değerli ikisini de kaybedemem,onlarsız yasayamam gibi.Zamanım kısıtlı oldugu için böyle yazdim,saçmaladim biraz da :) umarım anlayabilmissinizdi.Yardım edebilirsiniz coook memnun olurum :) tesekkürler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 a arkadaşın sapık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bence o b arkadaşını karşına alıp konuşmak doğru olur gibime geliyor ha konuşmak istemiyosa onu konuşmaya zorluyacaksın diceksin bu konuşmayı yapmadığımız takdirde arkadaşlığımız zedelenecek tarzı bir şey onu biraz daha olgun olmaya davet edebilirsin yaptığı bana biraz çocukça geldi gerçi kızlar tuhaf yaratıklar. (gerci a ve b demişsin ben kız arkadaşın olduklarını cıkardım ama olmayabilirde :) ) birde a ya bu durumu düzgünce acıklayıp b ile biraz fazla vakit gecir bu günlerde onu önemsediğini gercekten sevdiğini iyice bi anlasın ama a yıda unutma bunu b ye de hisstettir evet kısaca böle a - b kafam karıstı biraz gerci bende sacmalamış olabilirim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 a ile b yi çek karşına aynı anda konuş ikisiylede. hadi öpüşün barışın. ikinizi de çok seviyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kim kız kim erkek kafam karıştığı için yardımcı olamıyorum. /disc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 A ezik, bir turlu hoslandigi kiza acilamamis, arkadas takilarak idare edip her gece `yarin acilcam!` diye kendini gazliyor ; ama ertesi gun cesaret edemiyor. B'nin hayatindaki en ozel kisi olsan `erkekiiiiim` diye atlicaksin ama hain B iste. Zaten o yuzden `B`. C'yle tanis sen. Sorunlu iliskiler bunlar. Hayir gelmez. Cons'un C'si degil bu arada. Dory banlamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 salla ikisinide yorma kafayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 b'yi sevdim a'yı boşver (yok yok boş verme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 öle şey mi olur hem yardan hem serden, uzatmanın anlamı yok, sen otur kimin daha çok hayatımda kalmasını işsityorum ona kara ver.. bu süreç eğer söledğin gibi sancılı bir süreçse, uzaması mevcut arkadaşlıklarının da sen seçimini yapamadan iyice yozlaşmasına neden olacak sen kararını verdiğinde yada olaylar o aşamaya geldiğinde iyice mide bulandırıcı bir hal almış olack deymeyecek çektiğn sıkıntıya.. kişi tecihinde de burda sana kimse şunu yap diyemez, desede ne kadar sağlıklı olur, yada sen ne kadar salllarsın.. kimse senin hayatının bu kdar az kısmını bilerek doğru yorumlarda bulunamaz, sen kendini tanırken bu kadar karar verememişsin.. genede çok sığ olacak da insanlara yukardan bakan insanlardan uzak durmak iyidir. bu kişiler insanları ( sana karşı iyi olabilir ) mutsuz ederler, girdiği çevrelerde pek sevilmezler, sağlıklı ilişkiler kuramazlar, böle bir aristokrat havaları vardır çoğu zaman da aslında bir bok değillerdir .. genelde sevgili seçimlerinde de , böle arkadaşlarını etkilemeye çalışarak sonuca ulaşırlar, yada yakın arkadaşlarının ayrılmış sevgililerine, yada ilişkileri sırnasında yanaşırlar ( böle tiplerle kimse sevgili de arkadaşta olmak istemz çünkü) kafaları karşıkkken hayatlarına girmeye çalışırlar ( kafası karşık insanlar daha kolay hata yaparlar nede olsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 a ideal erkek. ama kızlar herzaman b'yi seçer. sen de öyle yapacan, boşuna fikir alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 neden a ve b kesin erkekmiş gibi konuşuyorsunuz ki? bunu henüz bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Benim biri erkek biri kız olmak üzere iki arkadaşım küsmüşlerdi. Tenefüste biriyle takılsam diğeri bozuluyordu. Çok zor bir durum. 1,5 sene böyle gitti sonra barıştılar. İkisiyle de feci lobi yaptım tabi barışmaları sürecinde :D Paylaşılamamak kötü şey kahretsin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 urmesque said: neden a ve b kesin erkekmiş gibi konuşuyorsunuz ki? bunu henüz bilmiyoruz. aynen haa kızım diyince daha çok kişinin yardım etmeye çalışcağını bilen biri için çok mantıklı bir davranış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 a ile b nin birlikte yapabileceği ortak şeyleri çıkar, kaynaştır, kankalaştır. Sora çekil aradan takılsın onlar. Arasını bozdun milletin defol defol ! sdfdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 urmesque said: neden a ve b kesin erkekmiş gibi konuşuyorsunuz ki? bunu henüz bilmiyoruz.Şimdi öncelikle a ve b aynı cinsiyette olmalılar değil mi?Öbür türlü anlattıkları farklı boyut kazanırdı.Eğer bunda hem fikirsek ginaly'a kesinlikle katılıyorum.İdeal erkek a,ama b de esas kişiyi yüceltmediği için seçilecek olan kişi.a ve b neden mi erkek,iki kızın bir erkek için açıkça bozuştuğu nerde görülmüş?a,b kız olsa daha derin entrikalar dönerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ginaly said: a ideal erkek. ama kızlar herzaman b'yi seçer. sen de öyle yapacan, boşuna fikir alma. asdf %1500 haklısın dostum, boşuna geyiğin gereği yok kızlar b yi seçer hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 cevap yazsana herkese sonsuz teşekkürler. a ve b de kız yalnız (: ayrıca iki tarafı da barıstırmak imkansız maalesef.. nileppezdel de oldugu gibi tenefüsü birisiyle geçirsem diğeri bozuluyor aynı durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ahhh senin durum daha vahim. bu şekilde devam edersen kara koyun sen olursun. şeç birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bi tanesine yol ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 pch said: a ve b de kız yalnız (: biliyodum biliyodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 2sini de patiye gönder biz halledelim meseleyi burda.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bende c arkadaşın olayımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bu yasta hemcinslerinle oyle cok takilma zaten.[Lise caglari gibi gibi...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 şimdi sonuç olarak a,b ve sen kızsınız hımm birden çok geldi bu kadar fazla kız içeren bir konu, yorum yapabilcek seviyeyede değilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 urmesque said: neden a ve b kesin erkekmiş gibi konuşuyorsunuz ki? bunu henüz bilmiyoruz. çok net ortada abi olay. b kesin erkek git başımdan felan dediğine göre. E bunlar birbirlerine düşman olmuşlar, bir erkek bir kadına düşman olursa o kavga başlamadan biter kadın kaybeder yol alır. :D a da kesin erkek. Benim kesinleştiremediğim tek şey, yazıyı yazan erkek mi kız mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar