Prawler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ombakkombak said: Ha sen şimdi bu kısır tartışmaya girmemiş oldun dimi? Tamam Caktirma be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Hala yalan demokrasinizi ariyorsunuz. Hala AKP`nin demokratik oldugunu savunup, demokrasi ile ZERRE alakasi olmayan seyleri sonuna kadar savunup millete "bu demokrasidir, ozgurluktur" diye yutturmaya calisiyorsunuz. Siz gercek ozgurlugu, demokrasiyi ogrenmeden burda bu tartismalar devam edecek. Siz gercekleri ogrenince zaten AKP avukatligi yapmayacaksiniz sorunda ortadan bir nevi kalkacak. Millet size "sirf turbanla olmaz, diger dinlerede esit davranacaksin, boyle demokrasi olmaz" diyor siz buna BIR TANE bile cevap yazmiyorsunuz, Level 1 tartismaniza devam ediyorsunuz. Yazi sekliniz Advance seviye gibi ama icerik Level 1. Siz bana saldirmadan ben soyliim: benim mesajlarda LVL 1. Ama advance yazan bir suru kisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 matama said: senato fikri bayag iyi aslinda milletvekilleri pek bilgili degiller yasalar hakkinda. İyi tabi iyi, İngiltere'den senatoyu, Amerika'dan da eyalet sistemini aldık mıydı tamam oh :)) değmeyin keyfe.. Yılmaz Özdil'de güzel yazmış tam bugünlere layık: Arşidük Bence Senato olmaz. Lordlar Kamarası lazım. * Malum, yabancı değiliz o kavrama. "Alırsın Ford, olursun Lord!" Belediye otobüsündeki Fordçuları da Avam Kamarası’na koyarsın... Al sana ikili sistem! * Şaka bir yana, İngiltere Kraliçesi bizim Cumhurbaşkanı’na "şövalye" nişanı taktığında, başımıza böyle bir şey geleceği belliydi aslında... Kayseri Şövalyesi. First Lady. Bartın Dükü. Çorum Kontu. Giresun Markizi. Malatya Baronu. Hakkári Düşesi. Afyon Kaymağı. (Creme de la creme manasında...) * Bolu Beyi, Manisa Tarzanı, Denizli Horozu, Erzincan Tulumu, Karaman’ın Koyunu, öbür kamaraya... * Yasama Yürütme Yargı. Atos Portos Aramis. Haşim Kılıç da, Dartanyan. İsmiyle müsemma derler... Kılıç lafı oradan geliyor. * Meclis İdare Amiri? Don Kişot. * Anayasa’yı da Alexandre Dumas’ya yazdırırsın, olur biter. Yılmaz ÖZDİL [email protected] Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 l2p yilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bu kadar kısa sürede bu kadar parayı gerçekten nasıl kazanıyor bu adam inanılmaz ya. şu yazıyı yazması heralde en fazla 35 saniyesini almıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 -Wissy said: l2p yilmaz +1 = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bkz: osuruğuyla yazı yazmak artık ciddiye almayın şu adamı, yalvarıyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 fede said: bu kadar kısa sürede bu kadar parayı gerçekten nasıl kazanıyor bu adam inanılmaz ya. şu yazıyı yazması heralde en fazla 35 saniyesini almıştır Bir de şu yönden bak. O kadar dandik siyasetimiz var ki onun hakkında yazı yazmak 35 saniye sürüyor ve her şeyi özetliyebilyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sir said: kısırlık demişken, şöyle bi argümana rasladım topikte.. biz amerika gibi ülke olsak karşı çıkmazdım türban yasağına.. iyi de, türban yasağı kalkmadan nası amerika gibi olucaz? bu yasaklarla daha iyi bi ülke olma yolunda ilerleyebiliyo muyuz? yoksa, marjinal olmasından delicesine korktuğumuz bir kesimi daha da marjinal bi kimliğe doğru mu itiyoruz? senatoya gelince, öyle bi senato olması lazım ki hem bürokratik eliti, hem seçmeni, hem de farklı ideoloji ve kimlikleri tatmin edicek. olmaz, olamaz malesef. sen ülkenin ekonomisini eğitimini düzelt türban sorunu kendi kendine hallolur zaten. türbanda türban türbanda türban , tiksindim artık gerçekten. çalışmakta çalışmak ,eğitim eğitim diye niye tutturmuyor bu vatan hainleri. ÇALIŞ , EĞİT , TÜRBAN SORUNU FALAN KALMAZ ZATEN. ARTEMA gibisiniz. Yemişim laikliğide ayrıca, siz çalışın eğitime önem verin , ne laiklik kalır ne türban , ama AKP hükmetteyken bu duruma takmışşsa AKP nin suçu daha büyüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 GEd said: ARTEMA gibisiniz. Yemişim laikliğide ayrıca, siz çalışın eğitime önem verin , ne laiklik kalır ne türban , ama AKP hükmetteyken bu duruma takmışşsa AKP nin suçu daha büyüktür. Eğitim ve çalışmaya önem veren taraf Laikliktir. Yersen laikliği zaten savunduğun şeylere ters düşer eğitime ve çalışmaya değil cahilliğie ve göt büyütmeye yönelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sir said: bkz: osuruğuyla yazı yazmak artık ciddiye almayın şu adamı, yalvarıyorum size. ENGİNARdıç gibi daha kaliteli adamlar dururken hakikaten vakit kaybi bu adamin yazilarini okumak. Sir +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Prawler said: sir said: bkz: osuruğuyla yazı yazmak artık ciddiye almayın şu adamı, yalvarıyorum size. ENGİNARdıç gibi daha kaliteli adamlar dururken hakikaten vakit kaybi bu adamin yazilarini okumak. Sir +1 Barlasları'da unutmayalım.. engin birikim tecrübe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben diyorum ki "etler bozulmuş" siz diyosunuz "e ama balıklar taze diil" koymayın bu adamın yazılarını, ben de hiç referans almiyim barlastan veya ardıçtan, sorun değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sir said: ben diyorum ki "etler bozulmuş" siz diyosunuz "e ama balıklar taze diil" koymayın bu adamın yazılarını, ben de hiç referans almiyim barlastan veya ardıçtan, sorun değil yani. bende diyorum ki sen işine gelen mesaja cevap veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sir said: ben diyorum ki "etler bozulmuş" siz diyosunuz "e ama balıklar taze diil" koymayın bu adamın yazılarını, ben de hiç referans almiyim barlastan veya ardıçtan, sorun değil yani. Sen diyosun "etler bozuk", ben de diyorum "neye göre kime göre bozuk". Ha bugünkü yemek beni de sarmadı o ayrı. Bugün esas kapak Ahmet Hakan'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ged senin argümanına cevap verme gereği duymadım, kusura bakma. EĞİT, ÇALIŞ diyosun ama türbanlıyı kamusal alana sokmuyosun. iş veya eğitim vermeyi reddediyosun. çelişkiler ülkesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 senato gelecekse federal polislerde gelsin.puçyu hends ap air desinler,donut yisinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Hala ayni bullshit degilmi sir ? Turbanla kamu kurulusuna giremezsin.Anayasanin laiklik ilkesine aykiri. Burada anlamakta bukadar zorlandigin sey nedir ? Daha basit bir yolu oldugunu sanmiyorum sana izah etmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kamusal alan, adı üstünde kamu'ya aittir. şu an kamusal alana girmesi için kıyafeti dışında hiçbi sebep gösterilemeyen bi kesim zorla dışarıda tutuluyo, bunun laiklikle uzaktan yakından alakası olmadığını da aylardır anlatmaya çalışıyorum, kimileri anladı "bırakın girsinler ağlamasınlar artık" diyo artık, kimisi de ayrımcılık yapıp "böcek onlar, üniversteye girip üreyecekler" tadında ilkel argümanlarla zaman öldürüyolar. bu ülkenin laiklik anlayışı demokrasiyi "disregard" etmemeli, o yüzden de değişmesi ve yeniden yorumlanması gerek. (bullshite karşı disregardla saldırdım hadi bakalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Imam Hatiplere kizlarin girmesini engelleyeceksin, hatta kapatacaksin. Normal ilkokullarda, liselerde egitim alan kizlarda turban takanlarin sayisi aninda duser. Problem solved, education wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitcloser Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Soulless said: Hala ayni bullshit degilmi sir ? Turbanla kamu kurulusuna giremezsin.Anayasanin laiklik ilkesine aykiri. Burada anlamakta bukadar zorlandigin sey nedir ? Daha basit bir yolu oldugunu sanmiyorum sana izah etmenin. devlet hastaneleri kamusal alan mıdır degilmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Kamusal alandır.Hizmet verenler kurallara uymak zorundadır.Zaten doktor beni ellemesin kocam beni ameliyat eder zihniyetinde olan çok.Hastaneyede tutuculuğu sokarsak vay hastaların haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitcloser Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Theghosthand said: Kamusal alandır.Hizmet verenler kurallara uymak zorundadır.Zaten doktor beni ellemesin kocam beni ameliyat eder zihniyetinde olan çok.Hastaneyede tutuculuğu sokarsak vay hastaların haline dogru cevap. hizmet alan türbanlılar kamusal alan olan hastanelere türbanlı girebilirler. üniversitelerdede hizmet alan ogrencilerdir.ama türbanlarıyla girememektedirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Hizmet alan türbanlı öğrenciler yarın hizmet veren olarak kamuda nasıl çalışacaklar? Bi 7.4 daha mı gerekecek o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 littlebitcloser said: Theghosthand said: Kamusal alandır.Hizmet verenler kurallara uymak zorundadır.Zaten doktor beni ellemesin kocam beni ameliyat eder zihniyetinde olan çok.Hastaneyede tutuculuğu sokarsak vay hastaların haline dogru cevap. hizmet alan türbanlılar kamusal alan olan hastanelere türbanlı girebilirler. üniversitelerdede hizmet alan ogrencilerdir.ama türbanlarıyla girememektedirler. yani senin mantığın ile ilk ve ortaöğretimde de türban ile eğitim alınabilir hatta hatta kılık ve kıyafet devrimi saçma olur çünkü çalışanı, çalışmayanı farketmez t.c. vatandaşı oldukları için devletten hizmet almaktadırlar. Bu arada okullarda hizmet değil eğitim veriliyor. aradaki farkı anlamak çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar