Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pre-Order Box Türkiye'de satışta!

ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar yanlış duymadınız Aral İthalat kendini aştı ve bunu da başardı. Yabancı alış-veriş sitelerinden CE pre-order yapamadıysanız bu boxlar sayesinde yapmış kabul ediliyorsunuz. İçinden 3 adet cd-key çıkıyor. Bunlar 2 ay önceden başlayacak olan beta accesleri, live sunuculara herkesten önce erişim ve CE ile birlikte gelen bonus itemlere ek olarak 2 yeni item daha. Yapmanız gereken 20 ytl verip bu kutuyu almak. CE satışa sunulduğu vakit kutunun içinden çıkan kupon ve faturanızla aldığınız yere gidip CE yi 20 ytl indirimle alıyorsunuz. Dün akşam itibariyle taksim megavizyonda 4 adet vardı, birisi arkadaşıma olmak üzere 2 sini ben aldım. İyi şanslar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
http://forum.paticik.com/read.php?71,3185227

lol. alakası bile yok bu konuyla arkadaşım. siteden ön sipariş veriyorsun sana cd-keyi yolluyolar maille vs. ben aral ithalat direk kutularını satışa sundu diyorum neyi kasıyosun anlamadım? konu rahatsız ettiyse report edersin bir admin değerlendirir rahat ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
said:
Türkiye�de ilk kez bir devasa online rol yapma oyunu, Ön Sipariş olarak 06 Haziran 2008 tarihinde satışa sunuluyor. Warhammer Online Collectors Edition Paketinizi şimdiden ayırtmanızı sağlayacak bu büyük fırsat sadece çalışmaya katılan satış noktalarında oyun severlere sunulacak.

Collectors Edition Ön Sipariş Paketini 20 YTL ödeyerek alan oyuncular, Collectors Edition�ı önceden ayırtmanın yanı sıra bu ürünü satın aldıklarında normal fiyatından (160 YTL) 20 YTL az ödeyerek avantajlı konuma geçecekler.

20 YTL'lik avantajdan yararlanmak için Collectors Edition satışa sunulduktan sonra DnR�lar için 1 hafta, diğer satış noktaları için 2 hafta içinde, oyunun içinden çıkan kupon ile ön sipariş paketinin alındığı mağazadan ürünün satın alınması gerekecek.

Collectors Edition Ön Sipariş Paketi içeriği:
1. GARANTİLİ AÇIK BETA ERİŞİMİ: Oyunu deneme şansını bulan ilk oyunculardan biri olun! Oyunun BETA Testi oyunun çıkış tarihinden (EYLÜL) en geç 2 ay önce başlaması bekleniyor.
2. OYUNA DİĞER OYUNCULARDAN ÖNCE BAŞLAMA HAKKI: Oyuna yeni başlayan acemilere üstünlük sağlayın!

Ek olarak tüm Pre Order yapan müşteriler aşağıdaki eşyaya hak kazanacak:
SENTINEL'S AMBER BAND (RETAILER EXCLUSIVE)
Özelliklerinizin gücünü arttırın ve her saldırıda ilave hasar verme şansınızı arttıran Touch of Earth büyüsünü kazanın.

Collectors Edition aşağıdakileri içerecektir:
Özel içerik / Oyun içi özellikler
12 adet özel görev (Her ordu için 2 tane olmak üzere)
12 özel quest ödülü (Her quest (özel görev) için bir tane)
Özel karakter kafaları (12)
Özel oyuncu unvanları (12)
30 gün BEDAVA oyun imkanı
Özel içerik / Kutunun içinden çıkan materyaller:
WAR Graphic Novel (128 sayfa kaliteli özel kitap)
The Art of WAR (224 sayfa kaliteli özel artbook (çizim kitabı)
Özel Warhammer minyatür oyuncağı
VE, oyun DVDsi, Klavuz (80 sayfalık) ve 2 adet konuk oyuncu şifre kodu

Satış Noktaları

D&R
Electroworld Capacıty
Bimeks Teknoport
Bimeks Erenköy
Nezih Kadıköy
Nezih Akmerkez
Mavi Cevahir
Mediamarkt Ümraniye
Megavizyon Nautilus

3. BONUS OYUN İÇİ İÇERİKLER:
RITTENBACH'S PORTABLE CAMP
Oyuncuların savaş aralarında dinlenebilecekleri bir mekan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...