Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SSK Karne Aktivasyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,
Dün akşam karanlıkta dolabı görmeyip serçe parmağımı sertçe köşesine çarpmam sonucu, ssklıyım nasılsa gidim bir hastaneye diyip bugün devlet hastanesine gitmem sonucunda

adam: "ssklı olduğunuzdan eminmisiniz?"
ben: "tabiki eminim"
adam: "o zaman muayne olmak için aktivasyon yaptınız mı"
ben: "o ne?"
adam: "internetten yapabilirsiniz.sıradaki?"

gibi bir dialoga maruz kaldım.
Neyse ücretli olarak işimi gördürttüm parmağım kırılmış 4 gün ayak yukarıda buz kompreksi ile dinlenme verdi, fakat rapor alabilmem için vizite kağıdı ile bu aktivasyon işlemini gerçekleştirmem lazımmış.
İnternetten baktım fakat bulamadım nereden nasıl yapılır bu aktivasyon biliyormusunuz gidip rapor alim ki işten sorun çıkmasın.
Teşekkürler
Mesaj tarihi:
$oyle.

ssk lisin da karne icin basvurdun mu? once onu soralim. eger basvurmadiysan ssk nin bagli oldugu ilcedeki kuruma gidicen nufus cuzdaninla dilekce falan vericen.

sonra muayene icin bagli oldugu firmanin muhasebesinden vizite kagidi alican ka$eletip imzalatican firma sahibine. sonra hastaneye gidip baktircan, rapor alican ve doktor recetesini eczaneden alabilecen.

ssk ba$layali 120 gunden az ise, karne cikartamassin. bilgine.
Mesaj tarihi:
tavsiyem ssk ile ugra$ma paran varsa, anla$mali bir ozel hastane de %20-25 indirim yapar, rahat ve serin bicimde sagligina kavu$. ama yine de vizite kagidi lazim.
Mesaj tarihi:
ya zaten işimi gördüm bantladı sardı bişiler yaptı uzat ayağını yukarı bi yere dinlendir buz koyarak dedi fakat benim rapor almam lazım bunu yapmaya mecbur olduğumu işe gidemeyeceğimi belgeleyebilecek.Çünkü ayakkabı giyemiyorum ve sol ayağımın topuguna bile zor basıyorum :(
Mesaj tarihi:
valla bende hiç ilgilenmiyorum o konularla var karnemde vizesimi ne yokmuş.Her hastalandığımda özele gidiyorum.Yapıcak bişey yok yaptırmak lazım aslında.
bende nasıl yapılacağını bilmiyorum =)
Mesaj tarihi:
karnemde var fakat annemde 18 imi doldurmadan önce babamın ssklığı üzerindeydim doğal olarak fakat iş hayatına başladıktan sonra almadım hiç bişi yada belgelemedim (ssk sitesinden baktım 395 günlük ssk primim ödenmiş)
adamlara sordum vizite kağıdı yeter mi diye yok internettende o muayne şeyini aktif ettirmeniz gerekli dediler
  • Yeni Oluştur...