Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue(PvE)

FightInTheShade

Öne çıkan mesajlar

Benzer binlerce sorudan bıkmışsınızdır belki ama, 70 lvl hunter ım var, belli bir levele kadar bir çok alt char kastım.. Ama bir karar vermek istiyorum. Pvp yi çok seviyorum ( UO dan kalma alışkanlık ), o yüzden rogue kasmak istiyorum bir yandan da raidlerde daha fazla yer bulmak için resto druid kasmak istiyorum. Sizce hangisine devam edersem pişman olurum. Zira kasması zevkli diye hunter oynadım ama biraz pişman oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

rogue pvp charı gibi görünebilir ama aslında değil (eğlence yönünden). Benimde roguem var ve main olma yolunda. Bir kaç tane skilli zamanında kullanmak dışında hiç bir zorluğu yok. Stealth in getirdiği rahatlığıda sayarsak tamamdır.

Druid rogueye benziyor ama, Dagger rogue ye benziyor:P.

wow da eğlenceli pvp karakteri = casterdır diye düşünüyorum.

son olarak. MM HUNTER pvp sini en çok sevdirten sınıftır bence. Tek problem rogue nin yapışması veya warriorun bırakmaması gibi üstünlük.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
said:
Kaçarken max dps sword olduğu için sanırım CL'ler sword rogue istiyorlar

Nedenlerinden biri de bu olmakla beraber combat sword şu an iyi dps'e sahip build. Sadece tank'n spank olsa da muti sword'a yetişemiyor. (Fist bile daha iyi sanırım mutilate'ten)

off sonunda birisi adam gibi bişey solemiş adama. anlamıyorum bu forumda dolaşırken bi yandan kafayımı çekiyosunuz?!?
nese muti yalan.. combat dagger olcam dersen bi nevze... ama olay yıne sw da. sen o dagger ları kullanıcagına bence acılen bı s2 sword felan edın kendıne.
geleyım neden combat;
1 combat potency. rogue un base dmg ı auto atacklar gıbı gorunsede special atacklar bu dpsınde belirleyicidirler.
2 surprise attack. buda senin temel dmg ını oluşturan extra atak larının dmg ını ciddi şekilde arttırır.
3 gelelim en onemli ve ölümcül komboya. Adrenalin Rush+Blade flurry. rogue ların 15 haste raiting için ruhunu sattığı şu günlerde BF den vaz geçmemiz çok yanlış.

deadwoll said:
Envenom'u şöyle vurursun, rupture'u yeni vurmuşsundur, snd'nin de 6-7sn'si vardır, senin de 5cp'in vardır vs. Belli bir yere koyamazsın rotasyonda onu.

eğer illa bi dps rotasyonu sıkıntısı çekiyorsan da şöyle soyleyim rogue da mage yada hunter daki gibi rotasyon yok ( en azından combat build için çünkü gelicek enerji rakamsal olarak belli değil ve rogue da zevkli yapan yegane özellik bu doğaçlama dps) ha şimdi bazı arkadaşlar gelicek dicek nası yok 4cp+s&d---5cp+rupture vs dicekler evet onlarda yaklı boyle bişey yapabilirsin ama dps in max olmaz. bu şekilde illa bi yerlerde rupture üstüne rupture yada s&d ustune s&d açarsın kı buda kayıp...
işin özü /gquit ve 2x swordda >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

ben de mutilate oynuyorum epeydir. ben de sabit bir rotasyon olmaması gerektiğini düşünüyorum ama genelde kullandığım rotasyon şu şekilde:

100 garrote
200 rupture (find weakness almak için)
300 mutilate
400 mutilate
500 if target = trash then
envenom
goto 300
else
rupture
end if
600 mutilate
700 mutilate
800 envenom
900 goto 300

arada envenomlarda cold blood açıyorum yada eğer çok fazla ap veren buff stack olmuşsa mutilate kullanırken cb açıyorum.

1736ap 253hit 24% critim var. s1 dagger mh da, off handde the mutilator var. ortalama 700 dps yapıyorum. gruul ve kara için yetiyor. mh a iyi bir sword alıp sword dps imi de görmek istiyorum açıkcası. eğer bu statlarla dps im azsa önerilere açığım :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...