FightInTheShade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Oncelikle karakter bu. Armory Spec olarak assassination sectim cunku swordlardan yana sansim pek yaver gitmedi.Onceden combat daggers'di spec ama combo point sikintisi cektiriyodu biraz,sonra assassination bufflandi,mutiye cevirdim.Neyse dps fena degil,oynamasi da zevkli,hatta pvp'de bile guzel,ezilmiyorum combat daggerkenki gibi..Neyse spec biraz yeni bana o yuzden biraz bilgi lazim hangi statlara,ratinglere abanmaliyim,kararsiz kaldim.Hit rating'i 300'e cikarttim ama 2000 olan AP 1700'lere falan dustu.Hit rating'in fazla onemi var mi bu specde onu tam bilmiyorum. Rotation olarak da garrote+muti+muti+slice and dice+muti+muti+rupture gidiyorum,arada 5 CP envenom kullaniyorum.Dogru mudur bu? Bi de class leader vik vik otuyo basimda combat sword ol falan diyo,gear'da pek degisiklik yapmam gerekir mi(gemler falan)combat sword'a donersem? Blade of Infamy ve Talon of Azhara kullanabilirim MH icin ama guzel OH bulamadigim icin kullanamiyorum,Iyi bir OH sword var midir benim icin? <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 offhande çok hızlı 1.40 gibi bi sword gerek combatta ama eger MH silahın güzelse combata çevir hızlı bi dagger al Offhandine sword gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Heroic MgT'dan dusen kilic var OH olarak ama dandik biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 prensin kılıcımsı olan şey mi? güzeldir o ama pvp itemlarından alabilirsin onlar da idare eder ratingin yeterse http://www.wowhead.com/?item=33734 yetmezse http://www.wowhead.com/?item=32027 edik: http://www.wowhead.com/?item=34609 bunda da 92 dps var 1.50 de speed bence combat swords a geçersen baya bi dps artısı saglarsın o itemlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Link nasil yapiliyor bilmiyorum ama MH'de Blade of Infamy var Hyjal'dan dusen Off hand'da prince'den dusen evet,en son linkledigin. Ama kime sorsam dandik diyor,linkledigin s2 swordu alcam galiba 1-2 arena maci yapmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Oturup matematiğini yapmamış olmakla birlikte: Garrote yerine düz atakla zehiri versen veya shiv bassan daha iyi bence. (düşük olsa da zehiri hemen verememe ihtimalin var, tick bitmeden shivi vericen o durumda) Hatta direk mutilate basabilirsin eheuh, erken snd açarsın fena mı. Garrote'a harcadığın enerjiye yazık, talentsız sonuçta, hem enerji başına damage az hem de adam gibi combo point vermeyecek. garrote+muti+muti+slice bu açılış dışında da içime sinmedi, 2. mutilate yerine erken snd bence. endurance yerine imp sprint alabilirsin. bazı encounterlarda snare kaldırdığı için zaman kaybetmemiş olursun. Crit kasmamışsın, sword'da gear değişikliği gerekmez. Class leadera da vereceğin cevap belli, offhand ver geçeyim sworda diyeceksin ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 arcane said: Oturup matematiğini yapmamış olmakla birlikte: Garrote yerine düz atakla zehiri versen veya shiv bassan daha iyi bence. (düşük olsa da zehiri hemen verememe ihtimalin var, tick bitmeden shivi vericen o durumda) Hatta direk mutilate basabilirsin eheuh, erken snd açarsın fena mı. Garrote'a harcadığın enerjiye yazık, talentsız sonuçta, hem enerji başına damage az hem de adam gibi combo point vermeyecek. garrote+muti+muti+slice bu açılış dışında da içime sinmedi, 2. mutilate yerine erken snd bence. endurance yerine imp sprint alabilirsin. bazı encounterlarda snare kaldırdığı için zaman kaybetmemiş olursun. Crit kasmamışsın, sword'da gear değişikliği gerekmez. Class leadera da vereceğin cevap belli, offhand ver geçeyim sworda diyeceksin ehueh. Shiv pek dogru gelmedi bana cunku iki daggerda da deadly poison var 2 muti attiktan sonra 5 charge doluyo zaten,direk muti daha mantikli aslinda ikisi de critlerse toplam 4k vuruyorum raid bufflarla birlikte.Crite abanmadim cunku feral druid veriyolar gruba,beles crit.250 falandi hit,AP 2k,crit 26-27 idi,ama yine CL vidi vidi hit al hit al mrglrblrml diye konusunca hit gittim diger statlar dustu,trinket degistirdim vs.Recountta baktim garrote 1.7k falan vurmus bi de vanish atip bi daha vurunca 2x1.7k dot hesabi.Az mi sence?(Boss fight) Evet imp.sprint cok lazim Vashj fight'da dogru dedigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Crit abanmanın manası kalmadı zaten talent changeden sonra. Sword değişimi için farkı açısından demiştim. 2 muti 4k vuruyorum demişsin. Bu durumda bir muti 2k. Şimdi bakalım: 50 enerji : 1.7k damage 1 combo point 60 enerji : 2k damage 3 combo point Tablo bu. Bence mutilate. Ben hep şu şekilde oynadım. Atak mutilate mutilate snd. gerisi senin yazdığım rupture envenom. Eh artık 4/5 imp poison ile de bir zahmet versin zehiri di mi eheuh. Raid uzun birşey, vermediği oluyor. Shiv içine sinmediyse o durumda vanish garrote da yapabilirsin ehueh ben olsam yapardım öyle bi adamdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Iki muti 4k demedim 1 muti critlerse 4k Iki daggerle vuruyo ya 3784 gibi toplami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Peki ya ambush atsam giriste? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 quick recovery yok spec'de, al. 1 master poisoner verip mob resistlerine comak sok (dps olarak improved poisons'a gore daha ustundu yanlis hatirlamiyorsam o 1 MP). Fleet footed'i da sahsen instant'a doldurduklarina tercih ederim ben, dps olarak bir katkisi yok tabii ama hem snare resist, hemde bol hareketli fightlarda hiz. Imp sprint zaten ilk secim olmali combatta filler icin. crit/ap dusuk. expertise'e de dikkat et (ama vashj belti disinda bir sansin yok tabii). Hit onemli ama combat kadar onemli degil sonuc olarak, combat swords'a gececeksen bosuna gem masrafina gerek yok su haliyle goturulur ayrica dual deadly kullanma, grupta windfury yoksa (bastan hata, nerde sizin enhance shamaniniz) ellerden birinde instant digerinde deadly olsun (hangisi farketmez silahlar ayni hiz). MH daggeri degistir. 3. finisher bosslarda envenom olmasin. Boss uzerinde daimi 5 deadly stacki ticklesin. CL'da cok aglamasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 HellHound said: quick recovery yok spec'de, al. 1 master poisoner verip mob resistlerine comak sok (dps olarak improved poisons'a gore daha ustundu yanlis hatirlamiyorsam o 1 MP). Fleet footed'i da sahsen instant'a doldurduklarina tercih ederim ben, dps olarak bir katkisi yok tabii ama hem snare resist, hemde bol hareketli fightlarda hiz. Imp sprint zaten ilk secim olmali combatta filler icin. crit/ap dusuk. expertise'e de dikkat et (ama vashj belti disinda bir sansin yok tabii). Hit onemli ama combat kadar onemli degil sonuc olarak, combat swords'a gececeksen bosuna gem masrafina gerek yok su haliyle goturulur ayrica dual deadly kullanma, grupta windfury yoksa (bastan hata, nerde sizin enhance shamaniniz) ellerden birinde instant digerinde deadly olsun (hangisi farketmez silahlar ayni hiz). MH daggeri degistir. 3. finisher bosslarda envenom olmasin. Boss uzerinde daimi 5 deadly stacki ticklesin. CL'da cok aglamasin Hahaha,ench shaman,dps warrior,retri pala yok guildde,almiyolar manyaklar o yuzden dual deadly :s AP/crit dusuk evet ama butun gemleri +hit'e koydugum icin oyle oldu.Feral druid'le pek sorun olmuyo crit ama AP lazim evet.MH dagger baya guzel bence,statlar falan ayrica mongoose'dan daha cok procluyo,deli bisey.Bosslarda pek envenom kullanmiyorum,boyle hersey falan tamsa (snd,rup)eglencesine atiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ya soyle guzel bi assassination rogueunuz varsa armory verirseniz cok daha iyi olur aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 FightInTheShade said: Hahaha,ench shaman,dps warrior,retri pala yok guildde,almiyolar manyaklar o yuzden dual deadly :s guildini deistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 senin gemlerine/specine burunlarini sokacak seviyede dps dirdiri yapan insanlar guilda enhancement shaman almiyorsa, o kisilere denecek seyler belli :P ayrica ambush dusunme (opportunity yok bir kere, kafadan toolbardan kalkiyor ambush iconi :P), garrote falan ugrasmayip mutilate ile cycle'a baslamanda da cp acisindan fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Combat ile muti arasındaki dps farkı ne kadar? Yani Combat ilk 3 e girerken muti ilk 6-7 ye giriyor falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben hep ilk 5'teyim,birinci fight'a gore degisiyor.Mesela morogrim gibi bossda sadece arkada durup dps yaptigim icin 1 veya 2 oluyorum. Supremus'da rogue'lar rezalet mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 morogrim de rogue nasıl birinci oluyor. Bizde warlock lar full aoe calısıyordu gecemiyorduk biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Sparkcaster said: guildini deistir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 aKuMa said: morogrim de rogue nasıl birinci oluyor. Bizde warlock lar full aoe calısıyordu gecemiyorduk biz. Boss'a yapilan damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 başlangıçta shiv veya garrote hiç farketmez, sonra full energy bekleyip snd, ardından mutilate, eğer 3 combo pointdeysen bi mutilate daha, 4-5 combo olduğunda snd yi kontrol et findweakness bitmeden rupture çıkarabilirsen güzel, yetmiyosa full energy bekle (snd kaybolmadan) ve snd yi yenile, tekrar 2 mutilate, energy bekle ve find weaknessın son saniyesinde rupture, sonra mutilate tekrardan, belki ikinci mutilate combo point 3 veya daha az ise, 4-5 combo olduğunda full energy bekle ve slice and dice. rupture ve snd up iken, eviscrete vurabilirsin. energy kontrolu çok önemli, finisher ı yaptığında sıfır energy'n varsa o zaman find weakness den istediğin verimi alamazsın. envenom kullanma bence, 5xdeadly düşürmeye değmez. ayrıca iki silahta da deadly yerine main hand instant denemeni tavsiye ederim. hit ratingin gayet iyi, ve poison talentlerin yardımıyla off hand deadly poison up tutmaya yetecektir. sword la 3-5% daha çok damage yaparsın belki ama mutilate den zevk alıyosan bence hiç uğraşma sword olayım diye. ap - hit rating oranını internetten bulabileceğin rogue spreadsheet lerde optimize edebilirsin. 1.7k ap biraz az geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Rogue dediğin dagger olur, ama ben hep sword oynadım :D, dagger ile mutlaka bi arka tarafı kollama gerekliliği var, mutilate için poison sürmen lazım bosslara ve moblara ki elemental ve mekanik bosslara poison işlemiyor, o yüzden mutilatein dps i düşüyor. Dagger'da dediğiim gibi max dps için arkayı kolla, dmg yeme ama arkadan vur olayı oldğu için combat sword hem extra attack ile de güzel dps çıkarıyor. Offhand için önerim ZA'dan Akilzon Talonblade ve ya MGT'den düşen offhand, tabiki MH'de de bir güzel offhand yakalayabilirsin (bırakalı 2 ay oldu unutmuş olabilirim üstüme gelmeyin :)) Combat sword olunca farmını da güzel yapıyorsun, dps içinde sana gelen dmgdan kaçarken vurabiliyorsun illa arkaya geçme zorunluğun olmuyor falan filan. MH için Talon of Azshara beniö için idol bir sword idi, 1.5 ayık beklemeden sora, CL'minde tatilde oluşuyla kapıverdim ve Rogue misyonumu tamamladım :D... Kaçarken max dps sword olduğu için sanırım CL'ler sword rogue istiyorlar, Sword rogue olucaksan hitini maximize etmen lazım bence ki BT'de minimum 350 hit istiyor bosslar deniyordu. 1900 ap 344 hit 23 criticleydi roguem en son. Ve quitledim.. Sana başarılar, umarım fikir verebilmişimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 En temiz rotasyon şöyle olur bence, Garrote-mutilate-snd-mutilate-mutilate-rupture-mutilate(snd bitiyorsa snd yenile)... Garrote ve rupture bleed effect arttıran debufflarla beraber gayet iyi dps artışı sağlıyorlar. Eğer hit ratingin yüksekse ve grupta da enhance shammy yoksa, maine deadly off hande instant poi iyi gider bence. Sonuçta off-hand daha hızlı mainden bu da daha çok proc demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 said: Kaçarken max dps sword olduğu için sanırım CL'ler sword rogue istiyorlar Nedenlerinden biri de bu olmakla beraber combat sword şu an iyi dps'e sahip build. Sadece tank'n spank olsa da muti sword'a yetişemiyor. (Fist bile daha iyi sanırım mutilate'ten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 deadwoll said: En temiz rotasyon şöyle olur bence, Garrote-mutilate-snd-mutilate-mutilate-rupture-mutilate(snd bitiyorsa snd yenile)... Garrote ve rupture bleed effect arttıran debufflarla beraber gayet iyi dps artışı sağlıyorlar. Eğer hit ratingin yüksekse ve grupta da enhance shammy yoksa, maine deadly off hande instant poi iyi gider bence. Sonuçta off-hand daha hızlı mainden bu da daha çok proc demek. Combat sword ıcınde dizilim; 3 combat point = SnD ardından 5 combat point =rupture ardından SnD süresine göre belki evis 5 combat point ile ya da tekrar SnD, rupture ve evis, SnD rupture... Onemli olan herkes söyler sinister vuruşları değil beyaz vuruşlardır, beyaz vuruş senin dmgını ayakta tutar. Offhand'ın hızlı olması combat ağacındaki potency i coşturur ve energyin hiç bitmeden caka cuka combat pointler i dizebilirsin :D... Shamanlı gruba gir mutlaka ve maine poi atma, dmg manyağı ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar