ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben suan turkcell kullanıcısıyım faket , sirket teli oldugundan tarifelerden yararlanamıyorum fazla. vodofone veyahut aveaya gecerken simdi kulladıgım numarayla gecme imkanım varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 garbage da dogru cevabı zor alırsın. VARGALİBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 var da daha değil. yeni gelicek öyle bişey galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 vardı gibi hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 olmasın ya hangi hattı aradığımızı bilelim o ne öyle turkcell diye aricaz avea çıkcak sonra fatura gelcek zibilmilyon olmasın istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 peder bey aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 DeathLord said: olmasın ya hangi hattı aradığımızı bilelim o ne öyle turkcell diye aricaz avea çıkcak sonra fatura gelcek zibilmilyon olmasın istemiyorum... öndeki kısım değişiyor zaten 532yse 505 oluyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar