Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cola Sprite vs

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Selamlar efendim,
Ben 3 sene once dalyan gibi bir delikanliyken, bilgisayar muhendisligi + himbilligim saolsun okuz gibi oldum son zamanlarda, lise sonda kaslari gorunen karnim su an bildiginiz duba gibi yag vs.

Bugun itibariyle yediklerime ictiklerime dikkat etmeye basladim, yazin da spora baslarim finaller bitince de, soracagim su, ben essek gibi kola ve sprite iciyorum. 2 litreye yaklasiyor her gun, ayrica bolca nescafe 3 u 1 arada tuketiyorum.

Bunlar ne derece kilo aldiriyor vs bi diyin bakayim. Bir de birayi gectim de diger alkol urunleri de gobek yapar mi, niye yapar vs. Hic bilgim yok bu konularda. Vodka icsem hep yine siser mi bu gobek yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

diet cola yalan bu ara. yok öyle birşey. alkol göbek yapar doğrudur ama hiçbiri bira kadar yapmaz. bide üçübirarada olayının baya kilo aldırıcı birşey olduğunu duymuştum.
aslında bende merak ediyorum daha iyi bilen biri açıklarsa tam mis gibi olur çünkü rahat günde 2 litre kola falan içiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Penti selam =)
Kola kilo yapar. Ayrıca zararlıdır da.
Yani aktif spor ile uğraşan insanlara kola, sprite tarzı asitli içecekler önerilmez. Kaldı ki sen 2 lt tüketiyormuşsun. Maaşallah =) Azaltmanı tavsiye ederim.

Onun dışında bira ve diğer alkollü içeceklerin de fazlası zarar. Dozunda tüketmekte yarar var. -Hiç tüketmesen hani :)-

Spor yapacağın zaman kilon boyun ve imkanların doğrultusunda sana güzel bir program yapalım. Sende "fit patiler"den ol :)
Sosyal ağlarda paylaş

AthleT said:

Spor yapacağın zaman kilon boyun ve imkanların doğrultusunda sana güzel bir program yapalım. Sende "fit patiler"den ol :)

athlet selam,
hazır benimde aklımdayken bana bi program yapma sanşın var mı?

1.92 boy, 91.6 kilo, 22 yaş

bel çevresinde ve göbekte toplanmış yağlar.
ev deniz kenarında koşmaya müsait
ve boş zamanım olursa spor salonuna yazılıcam ama ilk başta senin verdiğin programla ısınmak istiyorum bi süre
maalesef sigara içiyorum ve bırakırsam kilo alıcağımı düşünüyorum.

pent kusura bakma konunu biraz farklı yönlere çekiyorum ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

18 yaşımdan beri her sene 1 ay spor salonuna yazıldım ama hepsine 3 hafta gidebildim, çok sıkıldığım için.

geçen sene nisan-ekim arası çok yoğun bisiklete bindim bununla, 120 kmlik turlar vardı aralarında, ama o zamandan beri doğru düzgün yürümedim bile.

bu bisiklet döneminde sigarayı bırakmıştım bu arada.

(performansımı değerlendirebilmesi için bisikleti gösterdim yanlış anlamayın. 20 kglık bisikletle 10 kglık arasında fark çok fark var.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...