Masteis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Greeny said: teoride olur o. polislere kim ceza vericek ki. yok mümkün değil, gene döverler adamı kalırsın şikayetinle. Aynen öyle. - Valla şuan çok rahatım yani mutluyum falan derdim tasamda kalmadı. 1-2 gün sürdü zaten gerginlik anları şuan gene ferahım. Zaten teyzemler konusunda ayrı bir rahatım artık. Gün geçtikçe duruma alışıyor insan + olarak zaten oturulan ev zaten benim evim(yani şu durumda benim evim demeyede utanıyorum artık bir aile evi ^^). Mutlu mesut geçiniyoruz. Sevgi kelebeği oldum valla annemlerle konuştum özlüyorumda kendilerini. Şöyle bi ruhsal durumu formatladım herşey rayına oturdu.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Polyannayı düşün.Bi daha düşün.Ne tür olumsuzluklara rağmen yaşama heyecanı var.Sonra onu düşünürek tuvalete gir. Elini hazırla ve onu düşünerek başla.
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Çok kötü bir durum. Bu yetmediği gibi bir de yörüngeye oturmuşsun. Allah kurtarsın.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 umarım süreli yörünge dışıdır
Öne çıkan mesajlar