Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 www.lundbeck.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Greeny said: teoride olur o. polislere kim ceza vericek ki. yok mümkün değil, gene döverler adamı kalırsın şikayetinle. Aynen öyle. - Valla şuan çok rahatım yani mutluyum falan derdim tasamda kalmadı. 1-2 gün sürdü zaten gerginlik anları şuan gene ferahım. Zaten teyzemler konusunda ayrı bir rahatım artık. Gün geçtikçe duruma alışıyor insan + olarak zaten oturulan ev zaten benim evim(yani şu durumda benim evim demeyede utanıyorum artık bir aile evi ^^). Mutlu mesut geçiniyoruz. Sevgi kelebeği oldum valla annemlerle konuştum özlüyorumda kendilerini. Şöyle bi ruhsal durumu formatladım herşey rayına oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Polyannayı düşün.Bi daha düşün.Ne tür olumsuzluklara rağmen yaşama heyecanı var.Sonra onu düşünürek tuvalete gir. Elini hazırla ve onu düşünerek başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Çok kötü bir durum. Bu yetmediği gibi bir de yörüngeye oturmuşsun. Allah kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 umarım süreli yörünge dışıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar