Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 The Tudors'da biraz süks bir karakterdi Mary. Scarlett eyvahlar içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Film 5 para etmez ya, izlediğime pişman oldum, yüzyıllardır çekilen ve çekilmeye devam edilen bir başka ingiliz hikayesi. o hikaye sarmadı hoop bu hikayeye olmuş. zaman öldürmek için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 aquila said: ben bu filmi izlemek istemiyorum, bu iki kadin ayni ortamda bulunmamali, delirtmeyin beni. ben izledim. allahtan yanımda sevgilim falan yoktu. dönüp ona bunlar kızsa sen nesin derdim film kopardı orda. yok böyle güzellikler. bunlar insan olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 eric bana ne güzel oynamış bu filmde ya bi insana kral olmak bu kadar mı yakışırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 eric bananın hastasıyız, sevmeyeni ben dövüyorum avukatıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 mükemmel bir film. özellikle prodüksiyon inanılmaz. filmden çıkardığım en önemli mesaj da ŞU ERKEKLERLE OYUNCAK GİBİ OYNAMAYIN KARDEŞİM, GÖRÜN İŞTE SONUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 verilen mesaj güzel de, adam: I'm the King of England diye cinnet geçirdikten sonra, ancak sonuç alabiliyor ben Abazanya Arşiçüküyüm diyene tarife aynı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Çok başarılı bir film bence. Saray filmlerine bayılıyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 izledim hatta kız arkadaşımın ısrarı üzerine onunla birlikte gittik -pek hoş olmadı- ve beğenmedim klasik saray entrikaları. fazla zorlarsan vurdurursun kafayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 güzel bi film ben kendi arşivimde 4 yıldız vermiştim. kitabı nasıl acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 izleyemedim bayık film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bir kez daha aşık oldum natalie portman a. öyle bi kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 +1 bu sabah Boleyn kızlarla seviyeli bir birliktelik yaşadım aslında rüya zaman dilimine göre geceydi ama neyse filmden sonra karar verememiştim hangisi diye kesin kararım; nataliden şaşmayın rumuz: patatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 güzel filmdi,beğendim. ama eminim kitabı daha güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bence de çok başarılıydı ama biraz uzatmışlar sanki. ayrıca natalie portmanX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tudors dan sonra çok yavan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Anca bugun izleyebildim. Film cok guzel, iliskiler igrenc pek tabi. Bunu seven, Elizabeth: The Golden Age'i daha cok sever bu arada. Cekimler, saray falan filan kiyaslanamaz yani cok cok cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Zegna said: hem natalie hem scarlett ayni filmde OoOo filan diye izledim ejheıj Ben de aynı sebeple DVD kiraladıydım bir iki hafta önce. Film bir kere izlemelik. Pek bir bir özelliği yok (Natalie ve Scarlett ikilisi dışında). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 az önce muvimeksde izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar