BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yoksa pilav üstüne döner mi sizce hangisi daha iyi gider ha bi de tavuk var o da böle pilav üstü ya da sorumu şyle yapalım pilavın üstüne ne iyi ne gider... sebil saldırın anacım[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kuru fasülye[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 turşu olmazsa olmaz yanlarında.... kuru iyi gider...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle...
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kuru yanına ayran[signature][hline]darkspade
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 he bide soğan. ama cücüğü[signature][hline]darkspade
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Halfmumi, 12 February 2004 17:59 tarihinde demiş ki: turşu olmazsa olmaz yanlarında.... kuru iyi gider... +1[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 pilav,kuru fasulye,tursu tabii. :)[signature][hline]hello
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 pilav sade yenicekse, karabibersiz yiyemem.. pilav üstü; kurunun, tavuğun ve dönerin kalbimde ayrı ayrı yerleri vardır bence en yakışanı, salçalı et edit:et yerine tavuk yazmışım, salçalı tavuk ?!... :) [signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 12 February 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hmm pilav üstüne çorba deniyen oldumu ehehe[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: navyamphs, 12 February 2004 18:01 tarihinde demiş ki: he bide soğan. ama cücüğü evet evet... soğan yada sarımsakda olacak... soğan ağır olarak tercih edilir! ayrıca,Kompostoda gider hepsini mideye indirdikten sonra...Kayısı kompostosu olması ağırlıklı olarak tercihtir... offf feci canım çekişti.. Olsada yesek... Hanım yemek getir,garnım acıktı tez getir, kaşıklayıp yiyecen yanında yogurdda olacagh,himen bitir..
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Birde bir et çeşidi vardı... mmmm böle ufak ufak..bonfile mi deniyor? pilav üstü et olacak şekilde olan et stili?(ismi aklıma gelmedi ehe) pirzola...mmm ondanda olacak pilavın üzerinde..böyle soslu,az sıvı yağlı.. dadından yinmez walla...
jankis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 dadaş pilav derim başka da bişiy demem bilmeyen için de açıkliyim pilav üstü tavuk + kuru + çoban salata + nohut isteyen istediğini koydurtur[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 şöyle yapalım pilav+etli kuru fasülye+turşu+ayran+soğan+kırmızı biber[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 *!tabakları uzatır* daldırın gayşıkları,sağ goman... *!Mutfağın yolunu tutar*
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kuru Fasulye + Pilav heheh 3-4 aydır nerdeyse haftada 3-4 gun bunu yemişimdir. Pilavı her gun yerim nerdeyse . bugun pilav yedim yine :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Pilav yanında köfte , cola , salata.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 valla salata severim ben mesela pilav üstü. ama pilav üstü etli nohut da bambaşka bi olay... ve... ve... hepsinden güzeli çayeli fasulyesi.. MMhhh aaazımın suyu aktı ya... aman aman...[signature][hline]nobody said it would be easy...
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: aquila, 12 February 2004 18:17 tarihinde demiş ki: mumi kuşbası olsa gerek istediğin et... evet kuşbaşıymış :) Hatta az önce anneciğimin yaptığı pilav+kuşbaşı et kombosunu mideye indirdim bir güzel...ardındanda muzlu pasta :p yanlız en sevmediğim şey,kuşbaşı eti yedikten sonra dişlerimin arasına takılan et parçacıkları oluyor.işkence gibi onları çıkarmaya uğraşıyorum :p
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: jankis, 12 February 2004 18:13 tarihinde demiş ki: dadaş pilav derim başka da bişiy demem bilmeyen için de açıkliyim pilav üstü tavuk + kuru + çoban salata + nohut isteyen istediğini koydurtur işte budur yaaaaa yıkılır be bi de yanına atomik acılı acılı biber şöölleee ohhh bir de buz gibi ayran lannn laaannn canım çekti beaaa[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Açmayın şöyle topicler ya off karnım acıktı...[signature][hline]The Gelroth
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 İstersen yoğurtla bulamaç yap o da süper oluyo. Pilavla herşey gider be abi. Mesela meyhane pilavı yanı iskender :P[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 pilavüstü kuru+turşu+ayran+kırmızı biber pilavüstü tavuk+kara biber+ayran[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 acıktırdınız ya[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım"
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hayatımda bir kuru fasulye birde yeşil mercimek vardır.. gerçi yeşil mercimek pilavla yenmez ama soğanla çok güzel gider poff canım çekti bea :D[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Mail me : [email protected] Darkworld Strong Life UO - Intergame
Öne çıkan mesajlar