Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Portekiz - Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyuncu her mac iyi oynayacak diye bisi yok. çatır çatırda oynuyor ingiltere liginde tuncay.

ha bu mac premier ligde oynayacak kalitede bi oyuncu gibimi gozuktu? tabiki hayır.
Mesaj tarihi:
aurelioda diyodur icinden, lan biz sonradan turk olduk kıcımızı yırtıyoruz macı alalım diye, bu herifler doğuştan türk bi bok yapmiyolar diye.
Mesaj tarihi:
basindan belliydi bu skor zaten hatta 2. yari baslarken golu yicemiz kesindi, golu yedikten sonra da dedim kesin atmaya caliscaz yarim saat atamicaz sonra son dakka bir tane daha yicez. aynisi oldu gene her zamanki turk takimi modeli maci cevirmeye calisirken son dakkada bir gol daha yer
Mesaj tarihi:
Valeron said:
ben böle adi bi hakem görmedim,şerefsiz ota boka faul çaldı bize,ronaldo vurunca ses çıkmıo böle bi iş olmaz ya

kardeş turkcell super lig deil bu yanlış geldin sanırım.
Mesaj tarihi:
Abi uzun ve hava topu oynıcaksan niye Hakan'ı kadroya almazsın.
Almıyosan niye hava topu oynarsın.

Tuncay belli ki gününde değildi. Düz koşarken bile takılıyodu.
Pas alırken zorlandı top kontrolünde. Topa vuramamalarını saymıyorum bile.

İlginç bir maçtı. Kötüydü.
Mesaj tarihi:
Tuncay bitmiş.Takımda en çok işi istenmeyen Kazım yaptı.Nihat gibi bir adam var elinde ama ileride tek başına bırakmışsın.Gökhan Zan patlıyordu az daha o pozisyonda ve bence kırmızı kart görmeliydi.Direkten dönen toplar iyi fark yemedik
Mesaj tarihi:
tuncay oynamasın arkadaş.bide bu takıma umit karan lazımmış.

5-0 lık maçtı.gokhan zana da helal valla.kırmızı görmediyse şans

arda oynamalı.kazım da böle oynicaksa kalsın hep.

birde 2. on libero şart
Mesaj tarihi:
önümüzdeki maçlara da bakmıyacağız.. neyse ki 3 maçtan fazla sürmüyecek bu eziyet

özellikle isviçreden fazla puan aşırsak , (ilk maçlar bazında) futbola ihanettir..
Mesaj tarihi:
servetin ilk golde hatası vardı ama kurtardığı toplar o golü rahatlıkla telafi eder bence . ayrıca bizde sıkıntı olduğu aşikar ama karşıdakide portekiz arkadaşlar ya, kaldı ki ben hakem in de suçlu olduğunu düşnüorm
  • Yeni Oluştur...