raspy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Oo Terim, sen ve takımın beyni Emre bambaşkaymışsınız ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oyuncu her mac iyi oynayacak diye bisi yok. çatır çatırda oynuyor ingiltere liginde tuncay. ha bu mac premier ligde oynayacak kalitede bi oyuncu gibimi gozuktu? tabiki hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Turkey sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Servet için 3 kelimem var sadece, allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Neyse onumuzdeki maçlara bakacağız artık. Zap to Fox Tv -> Anında Görüntü Show. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ntv de sergen var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu moral bozukluğuyla 1 puanla sonuncu çıkarız gibi gelior ama inş yanlış geliodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Buyse said: ntv de sergen var lol. salak o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben böle adi bi hakem görmedim,şerefsiz ota boka faul çaldı bize,ronaldo vurunca ses çıkmıo böle bi iş olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 aurelioda diyodur icinden, lan biz sonradan turk olduk kıcımızı yırtıyoruz macı alalım diye, bu herifler doğuştan türk bi bok yapmiyolar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Buyse said: ntv de sergen var lol. kanalı açtım istedikleri gibi bizle oynadı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 basindan belliydi bu skor zaten hatta 2. yari baslarken golu yicemiz kesindi, golu yedikten sonra da dedim kesin atmaya caliscaz yarim saat atamicaz sonra son dakka bir tane daha yicez. aynisi oldu gene her zamanki turk takimi modeli maci cevirmeye calisirken son dakkada bir gol daha yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Asteroth said: Servet için 3 kelimem var sadece, allah belasını versin. ben de şimdi sana 3 kelime söylerdim ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Valeron said: ben böle adi bi hakem görmedim,şerefsiz ota boka faul çaldı bize,ronaldo vurunca ses çıkmıo böle bi iş olmaz ya kardeş turkcell super lig deil bu yanlış geldin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 abi ne yaptın,servet bugün defansta çoştu resmen,şu maçta en son laf edilecek adamlardan biridir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Abi uzun ve hava topu oynıcaksan niye Hakan'ı kadroya almazsın. Almıyosan niye hava topu oynarsın. Tuncay belli ki gününde değildi. Düz koşarken bile takılıyodu. Pas alırken zorlandı top kontrolünde. Topa vuramamalarını saymıyorum bile. İlginç bir maçtı. Kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Tuncay bitmiş.Takımda en çok işi istenmeyen Kazım yaptı.Nihat gibi bir adam var elinde ama ileride tek başına bırakmışsın.Gökhan Zan patlıyordu az daha o pozisyonda ve bence kırmızı kart görmeliydi.Direkten dönen toplar iyi fark yemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Asteroth said: Servet için 3 kelimem var sadece, allah belasını versin. oo kör arkadaşlar el yordamıyla gelmişler foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ttnetin anneli reklamı neden çektiğini anladım şimdi. tuncayı emreyi filan gördüğüm de kadıncağızlar aklıma geldi. sövemedim rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tuncay oynamasın arkadaş.bide bu takıma umit karan lazımmış. 5-0 lık maçtı.gokhan zana da helal valla.kırmızı görmediyse şans arda oynamalı.kazım da böle oynicaksa kalsın hep. birde 2. on libero şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Asteroth said: Servet için 3 kelimem var sadece, allah belasını versin. ayıp etmişsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 önümüzdeki maçlara da bakmıyacağız.. neyse ki 3 maçtan fazla sürmüyecek bu eziyet özellikle isviçreden fazla puan aşırsak , (ilk maçlar bazında) futbola ihanettir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tuncaya ne olmuş abii leşşş di gerçekten, emre de enine oynadı paso, dikine hep uzun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 servetin ilk golde hatası vardı ama kurtardığı toplar o golü rahatlıkla telafi eder bence . ayrıca bizde sıkıntı olduğu aşikar ama karşıdakide portekiz arkadaşlar ya, kaldı ki ben hakem in de suçlu olduğunu düşnüorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Maç başlarken Fatih Terim Devre Arası Maç Sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar