axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Nilep sana bu konuda bi sır vericem ama kimseye söyleme. Sanırım single rpgler daha az para getirdiği için mmo yapıyorlar. Çaktırma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bioware bu tür oyunlara girmişken bi kere hayatta elini taşın altına sokup öylr cesur bişey yapmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 @axedice: Paranın gözü kör olsun be, eskiden oyunları oyuncular yapardı, oyuncular için. Şimdi oyunları öylesine çalışanlar yapıyorlar, para için. Lanet :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Valla hislerini paylaşıyorum nilep,bir zamanlar adventurelara ölüyor denirdi,artık aynı şeyleri single player rpgler için söylüyoruz.Bu arada kastettiğim baldurs gate, arcanum, might&magic tarzı oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Adventurelarda şöyle bir durum oldu. Mainstream adventure oyunu çıkmadı. Bununla birlikte mainstream oyuncuların çıkan adventure oyunlarından haberleri olmadı çünkü bu oyunların pek reklamı yapılmaz hatta adventure odaklı sitelere bakmıyorsanız haberiniz olmaması muhtemel. Halbuki oyun sayısında hiçbir zaman düşüş olmadı. Bunun en temel sebebi maceranın yapması belki de en kolay tür olması. Tabii bu tonla oyunun çoğu kötü. RPG ise ayrı bir hikaye, içler acısı bir dram. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 baba adventure eksikliği oldu ama bi iki sene kadar, buda andevure cı insan eksikliğine sebep oldu dolayısıyla zaten turun hayarnı yokken kimse dediğin tırt adventure'lara yeltenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Adventure eksikliğinden kastın çok tutan (misal Monkey Island 3) oyun çıkmamış olmasıyla evet, böyle birşey oldu. Hiç oyun çıkmaması hatta az oyun çıkması diyorsan olmadı. Tırt olmayan oyunlar da vardı malesef tırtların arasında kayboldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Oldschool adventure çıkmadı hep polisiye yada fahrenheit gibi deneysel. Ama yenilerden Runaway ve Jack Keane mesela oldschool adventure mis gibi. Canlı grafikler, esprili bir dil, tamamen saçmasapan ama eğlenceli bulmacalar ve senaryo. Bi de Sam&Max var tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Onlar mainstream olanlar işte. Bu herkesin bilmediği oyunlar dediğim oyunların 90%'ı old school, point and click adventure. Polisiye bu oyunların hitap ettiği kesim için mainstream. Sırf adventure oynayan, radarın altında gezen adventureları da bilen ve bu oyunları satın alan kesimden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ben adventure seviyorum, takip de ederim mümkün olduğunca ama adventurelarda ince espriler ve renkli görüntüler yerine "Agatha cristhie's something something" tarzı boğuk ortamlar sevmediğimden ağır tempolu polisiye oyunları oynayamıyorum :( PS: Arcanum'da magnus companionım oldu da adam elleriyle vuruyo, hemen de canı bitiyo buna zırh giydirmek için ve silah kullanmasını sağlamak için sadece "let's trade" diyip de onun alanına silah+zırh atsam kendi kendine kullanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ya beyler, Arcanum başlığı bu, lütfen yani, modda burda utanmadan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Aylardır diyorum ninja mod bu diye anlatamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Nilep magnusun trade ekranına girdiğinde (o kim ya half ogre mıydı?) tepede iki ufak tuş olucak biri inventorysini diğeri de üzerindeki ekipmanları gösterir. Zırhı direk alıp adamın armor kısmına bırakman lazım, tıpkı kendi üstüne zırh giyer gibi. Silahtı yüzüktü hepsinde aynı yöntem. Sanırım wear your best falan gibi fallout2 seçenekleri yoktu arcanumda. Arcane e yeni avatar lazım :P http://images.wikia.com/fallout/images//0/0e/SilentDeath.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Doktorla banka soygununu engelleyeceğim ama Doktorla Guardlar da bana saldırıyor. Ne biçim iş bu. Bug mı var ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Eheh olabilir. Ya combat zor geliyo bana baya ezik kaldım valla :( Persuasion da yok güçlü düşmanları yenemiyorum. İlla level atlayıp dönmem gerekiyor. P. Schuyler and Sons'daki zombileri almam bikaç saat sürdü. Giriyorum savaşıyoruz, benim comp. geberecek gibi oluyo. Çıkıyorum uyuyoruz geçiyo geri geliyoruz kalanları almaya. Alamıyoruz da. Small armor bulamadım zaten kaç saat. Orayı temizleyince bi tane çıktı da artık daha zor hasar alıyorum. Bi de şu Spectrometer nasıl çalışıyo anlatır mısınız? Detect traps yapan? Ve tabii normantownun ne olduğunu açıklayabilen var mı? Select module diyordu arcanum seçtim tabi de normantown modülü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ya bana oyun zor geldi. En baştaki kurtları bile kesemiyodum. Yanımda Virgil olmasına rağmen 3-4 kurt aynı anda dalınca pert oluyoduk. Orc oldum. Melee çalışıyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 O kurtlar zordur, özellikle melee için, sağlam hasar verirler. Bir de karakterini yanlış yapmış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Normantown sanırım oyunun mp için yapılan modülü. Kasaba gibi bi yerde başlıyosun sahil kenarında sonra bi lahite inip mumya kesiyosun bitiyo falan. Yıllar önce ilk arcanum aldığımızda kaedeyle bi oynamıştık, adam bana disintegrate atmıştı da bitek cesedimde anahtar kalmıştı :P Bide oyunun o kadar zor olmaması lazım yav evet. Dodge verin melee verin max gidin onlara. Yeni ranklerini açabilmek için dex verin bide yeter. Olmadı sadece 1 tane teknoloji ağacı açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 axedice said: Bide oyunun o kadar zor olmaması lazım yav evet. Dodge verin melee verin max gidin onlara. Yeni ranklerini açabilmek için dex verin bide yeter. Olmadı sadece 1 tane teknoloji ağacı açın. Abi ben paso melee verdim. Hiç dodge vermedim. Bir de backstab verdim bir kere. 1 kere picklock verdim. Melee vermek için de dex verdim habire. Sonra 2 kez de str verdim. Teknoloji ağacında da pure ore yapımına verdim ne alakaysa. :) Levelim 5 ama elimde adam gibi bir silah yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 oyuno kadar zor değil ya.bi yerde bişeyi yanlış yapıyorsunuzdur.en azından melee için o kadar olmaması lazım. bu arada axedice ın oyunun abuk bi sürümünü oynadığını ve hiç oyunu bitiremediğini söyliyimde sonra "aaa o kadar da axedice ı dinledim yine de olmadı" demeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Abi neyi yanlış yapıyorum bir söyleyin o zaman. :) Ya da sıfırdan mı açayım başka bir karakter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nil said: Ve tabii normantownun ne olduğunu açıklayabilen var mı? Select module diyordu arcanum seçtim tabi de normantown modülü nedir? o ufak bi senaryo.multi filan oynayabiliyosun.nettede vardı öyle arcanum senaryoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Backstab sadece stealthken vurabiliyordun galiba, dodgesuz melee olmaz, bide picklock falan çok gereksiz. Bu kadar farklı yere puan verme bi iki skill üzerine yoğunlaş. Bence sıfırdan bi karakter aç. Bide arkadaşım teknolojiyle oynayınca bi yerden sonra baydım senin gibi harm harm harm ilelemedim ben öf :P C&C olarak çok başarılı bi rpg oyunu arcanum. Ama combat sisteminin rezilliği sıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 niye canım ben melee yle de bitirdim :) archery baya abuktu onu hatırlıyorum. onun dışında şöyle maverick tarzı silahşör gambler filan bi char yaptım hd bozuldu o öyle kaldı :P bi daha yapıyım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Teknoloji daha zevkli gelmişti bana. Büyü olayı zaten komik, daha önce söyledim sanırım, bi yaşlı herif var, sürekli adı geçen, friendly NPC, ona disentegrate attım ben :p Oyun direk hiç questini falan yaptırmadan beni en son mekana yolladı. Harm, harm, harm, buff, heal, harm, harm, harm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar