oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 şimdi bi hesabım var. bu hesapla sitelere üye olmadığım halde hayvani bir spam mail geliyor bana.. şöyle bişe düşündüm ben. bi hesap alsam tekrar gmailden, sonra gmail seceneklerindeki baska hesap ekleme olayını yapsam. bu şekilde sadece inbox a gelen mailleri mi gösterir bana? yoksa spambox ta mı gelir? hergün bi sürü mail görmekten bıktım usandım orda ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 settings > filters > create a new filter Has the words: is:spam next step cikan uyariya "ok" delete it secenegine tik create filter ek: is:spam belli olsun diye seyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 is:spam deyince spamdaki mailleri mi bahsetmiş oluyo yani.. bilmiyodum çok sağol mum.. rep inşallah önemli bi mail spam a gelmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 edit: ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Spambox'taki maillerin sana ne zararı var ki? Yani benim anladığıma göre spamboxta çok mail olduğu için onları görmek istemiyorsun. Kalsın orda benim hep 600 700 spam vardır hiç açıp da bakmam. Hatta firefoxun customizegoogle eklentisi ile spambox counter'ını yokedebiliyorsun böylece ilgini de çekmez. Ama bazı sitelerin mailleri spama gelebiliyor. Mesela gigatek.com.tr'nin mailleri spama geliyordu ben 1 hafta üye olamadım niye gelmiyor bu mail diye. Sonra baktım spamboxtaymış mailler. Sadece spamlar spambox'a düşmez bazı kriterleri sağlamayan sitelerin mailleri de spambox'a düşer bu nedenle yaptığın iş tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gmailde yahoo daki gibi klasörler oluşturamıyormuyuz ? yani etiket veriyoruz ama aynı kutuda durmaya devam ediyor bütün mailler, geçmişteki bir mail aradığımda teker teker sayfalara bakmak zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 işte o label'a tıkladığında sadece o mailler çıkyor. ordan sonra arama yaparsan sanırım istediğin sonuca ulaşabilirsin sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar