sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 nethaber said: Tayyip Erdoğan, HÜLYA AVŞAR'IN PROGRAMINA KONUK OLDU Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ünlü sanatçı Hülya Avşar'ı makamında kabul ederek, TV programı için röportaj verdi. Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın yaklaşık 1 yıl önce Türkmax TV'de başlayan ve pazartesi günleri yayınlanan programı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile röportaj yaptı. Beşiktaş'taki çalışma ofisinde gün boyunca çeşitli görüşmeler yapan Erdoğan, 15.00 sıralarında Hülya Avşar'ı makamında kabul etti. Mercedes marka 34 ZE 4400 plakalı otomobiliyle ofise gelen Avşar, aracının aranmasından sonra içeriye alındı. 'Bant yayın' olarak gerçekleştirilen ropörtaj devam ediyor. Program için aylar öncesinde Başbakan'la telefonda görüşen Hülya Avşar'ın, daha önce de İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli'yi konuk ettiği programında, Erdoğan'ın programa katılması için aracı olması ricasında bulunduğu öğrenildi. Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde yapılan çekimlerin, Türkmax TV'de pazartesi ve salı günleri saat 19.30'da iki bölüm halinde yayınlanacağı belirtildi. http://www.nethaber.com/Politika/65673/Tayyip-Erdogan-HULYA-AVSARIN-PROGRAMINA Vizyon'a mı açsam, buraya mı açsam karar veremedim. Hatta garbıça bile açabilirdim belki. Yazı tura attım, burası çıktı. Gerekirse taşınabilir.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Geçenlerde yaptığı söylemlerin nedeni anlaşıldı o zaman
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Turk irkinin en korkunc orneklerinden ikisi biraraya geliyor. Belki cocuk yapip kiyameti baslatirlar.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 said: Mercedes marka 34 ZE 4400 plakalı otomobiliyle ofise gelen Yazacak şey bulamayınca da ne zor oluyodur tabi...
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Soulless said: Turk irkinin en korkunc orneklerinden ikisi biraraya geliyor. Belki cocuk yapip kiyameti baslatirlar. lol deccal ya +1
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Soulless said: Turk irkinin en korkunc orneklerinden ikisi biraraya geliyor. Belki cocuk yapip kiyameti baslatirlar. ahah (tu)
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 'Ananı da al git' lafına destek çıkmıştı dimi Hülya Avşar?
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 hulya avsar basini kapatip yapsin roportaji yoksa hem o hem RTE gunaha girerler mazallah
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Viktor said: hulya avsar basini kapatip yapsin roportaji yoksa hem o hem RTE gunaha girerler mazallah boyle salak bir$eyi hatirlar gibiyim. ama o olmayabilir.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Hülya avşarın sorduğu sorulardan biri . said: Başkanım şeriat gelicekmi ? O Kaz kafalıdan bunu beklerdim zaten
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 tayyipte he ugrasıoz demis hülyaya dfs
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 "seriat geliyor kacin lulz" demis
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yanniz ricky martine yaptigi hariketi RTE ye yapsa o zaman iste "LEGENDARY" olur adsfadsfasfds
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 evet, katılıyorum. 40 yılın başında bi işe yarasın:P
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Viktor said: yanniz ricky martine yaptigi hariketi RTE ye yapsa o zaman iste "LEGENDARY" olur adsfadsfasfds Onu yapsa 40 sene kölesi olurum fdsfsd =)
Burax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 onu yaparsa tayyeap in tüm karizma gider :) adamın hoşuna gider fln :F
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Soulless said: Turk irkinin en korkunc orneklerinden ikisi biraraya geliyor. Belki cocuk yapip kiyameti baslatirlar. güzel.
Öne çıkan mesajlar