BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 YA 2 HATAYA TURKIYEDE 50 60 LIRAYA SATILIR ZATEN ikinci el felna yane urasamicam ben ama oyun imba demesouna hasta oldum o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Gittigidiyor'da satmaya başlamış millet 1. el 79 milyona falan. Almak lazım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oynayıp da multisi hakkında yorum yapacak arkadaş var mı aramızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ya bi ümittir hani.PSP'ye veya ps2'ye çevirirler mi?Zaten bilgisayarı geçtim benimki kaldırmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Multisi güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yeni oynama fırsatı buldum da bir yerde takıldım :D sonlara doğru ya ophelia ile savaştığımız yerde kaldım. Bu gelen araçlar ve atlılar çok güçlü direk harcıyorlar benim birlikleri, bunları durdurmanın bir yolu var mı ? Özellikle şu atlılar çok moral bozuyor. Araçlar içinse roddie basayım diyorum da işe yarar mı acaba? Dün 1.5 saate yakın orada savaştım sonunda bir saldırdılar 10 dakikada gelip sahnemi yıktılar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar