coaxem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Alan adım www.rebornuo.com isteyen arkadas olursa ucretsiz vericem :) 07-08-2004'e kadar tescillidir :) Almak isterseniz bana icq:52131226 dan mesaj atın :) Yanlız paralı bi hostinge sahip olmanız gerekiyor domain cunku nameserver diye bi olaya ihtiyac duyar.(Ama parasız da nameserverli hosting bulursanız veririm yine de) Ha bu arada icqdan bazı mesajlar geldi ona yanıt vereyim:Kullanım suresi sonuna kadar domain benim ustume kayıtlı malesef bunun transferi pek mumkun gorunmuyor ancak transferi bilenler varsa yine bana ulasarak konuyı aktarırlarsa daha saglam olur benim icin :) Saygılar[signature][hline]<<<>>> [Bu mesaj coaxem tarafından 12 February 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ahah.. bu da iyi kim napsın olm senin domainini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Güzel domainmiş :) Hostingim var. Ben almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ehuheu olm adamlar free domainde surunceklerine mis gibi isim yapmıs uo serverinin domainini veriyom daha ne?[signature][hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Özel mesajdan bana ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 faust alıp mix'e parayla satacak galba..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Mail me : [email protected] Darkworld Strong Life UO - Intergame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Satsın da kullanım suresi sonuna kadar benim ustumde kalıcak satması zor yani ancak agustosta yenilemeyecegimden dusecek o kaydedip satarsa o zaman olur :)[signature][hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: yok, 12 February 2004 18:32 tarihinde demiş ki: coaxem cok dogru bir davranis yapmissin. tebrik ederim.. domain bos bos duracagina ise yarasin diyerek veriyor. laf aramizda bende microsoft.com u vericem isteyenler ozelden mesaj atsin :-P inanmayan arkadaslar whois ceksin gorsun alala[signature][hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 benimde domainim varda bence bu işin altında bişiler var ? 1.Madem sonsuza kadar niye bize veriyorsun ki ? 2.Neden öyle bişeye ihtiyaç duydun ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Domainimi bir arkadasa verdim ilgilenenlere tesekkur ederim :)[signature][hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Sen paticigi biraktim dememis miydin 3 saat her tarafa topic acip?[signature][hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amolth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Artık Hayrına Domainde Dağıtıyorlar..[signature][hline]www.csdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: yok, 12 February 2004 18:32 tarihinde demiş ki: laf aramizda bende microsoft.com u vericem isteyenler ozelden mesaj atsin :-P inanmayın, microsoft.com benim üzerimde..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 adam "domain esirgeme kurumu" kurdu valla.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bende veriim hayrına benim domainimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar