erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Evet sonunda durdum durdum bende güzel bir şekılde buglardan nasibimi aldım hemde oyunun başından beri biriktirdiğim tüm emek gitii :( Abileties skiilerinden endurance skilini decaress ederken yazdığı para 1 Silver Aldğı Para 50 Silver siz benim yerimde olsanız ne yapardınız :(( tüm emekler 1 kerede boşa gitti report ececek yeride bulamıyorum :( allahtan 42 lwlim yaptıgım quest ve farmlardan 1.5 satte 10 silver geri çıkardım bunla avuturum kendimi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 MEraklanma report edebilirsen :) geri verirler bakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aga kınayt daha iyiydi bundan ya pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kınayta döndüm ben arkadaşın çaarıyla. Sizde gelin ayrı sorvor kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Fistan said: yarıldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 50 silver ne ki yahu. yarım altın gözüyle bak çok üzülmezsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben bankadaki itemlerin tamamını alt chara gönderdim hiçbiri yok ortada 1 tane bile mail gitmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sweetwitch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ahahah süpper arkadas resmi koyup noktayı koymus daha ne olsun üzerine bir bardak su ii gider >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 benim arkadaş yanlışlıkla 2 goldu potion a yatırdı insan başta üzülüyor ama lvl 42 sin iki güne 50 olursun ondan sonra günde 2gold kasılıyor dolayısıyla kendini üzmeye değecek bir rakam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Absolut said: MEraklanma report edebilirsen :) geri verirler bakıp. Nerden yapabilirim bu reportu acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mighty_THoR said: benim arkadaş yanlışlıkla 2 goldu potion a yatırdı insan başta üzülüyor ama lvl 42 sin iki güne 50 olursun ondan sonra günde 2gold kasılıyor dolayısıyla kendini üzmeye değecek bir rakam değil saol içim birazdaha rahatladı zati para kazanmak birazdaha kolaylaşılıyor hissediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Fistan said: Buzu nerde abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 buzu var abi biraz dikkatle bak ortada suyun üstünde cama yapışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 xieon said: buzu var abi biraz dikkatle bak ortada suyun üstünde cama yapışmış aa evet hıcte bellı olmuyor soguk su iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 erkanbuyuk007 said: Absolut said: MEraklanma report edebilirsen :) geri verirler bakıp. Nerden yapabilirim bu reportu acaba :S /petition yapacaksın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 tegororn said: erkanbuyuk007 said: Absolut said: MEraklanma report edebilirsen :) geri verirler bakıp. Nerden yapabilirim bu reportu acaba :S /petition yapacaksın dostum 48 sıra var benim mesaja :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 open betada falan degılsınız her nekadar oyun o aşamada olsada :) page at bısey yap gerı alırsın uo freeshard deıl bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 o bug değil. 100'e kadar skill sıfırlamak beleş. 200'e kadar 50 copper 300'e kadar 1 silver 400'e kadar 50 silver 600'e kadar olan kısmı 3-10 gold arasıdır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ubik said: o bug değil. 100'e kadar skill sıfırlamak beleş. 200'e kadar 50 copper 300'e kadar 1 silver 400'e kadar 50 silver 600'e kadar olan kısmı 3-10 gold arasıdır herhalde. abi hiçmi bi yerde yazmaz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sıfırlamaya çalıştığında "abi şu kadara malolucak, yağlayıp mı verelim yoksa yağsız mı alırsın?" diye soruyordu galiba. =) şaka bi yana, böyle olması biryerde daha mantıklı. mesela geçenlerde group questi yapıyoruz, partyden biri öldü. e mobların da ne kadar hızlı spawn olduklarını biliyorsunuz.. partyden biri ölen kişiye "bi skillini sıfırlayıp hide'ı maxle öyle gel" dedi mesela. bu wow'da karşılaştığımız "durumsal dengesizlik" sorununu ortaya çıkartacak bir opsiyon haline geliyor bence. level 1'den beri karakterinin temellerini oluşturan skilleri değiştirmek bu kadar kolay olmamalı. öte yandan fiyat dolayısıyla kolay değil de. bence bu wow'daki talent sıfırlama olayı gibi olmalı. puanına bakmadan, ilk sıfırladığımız skillden 50 copper sonra 1 silver sonra 10 silver, 50, 100.... diye gitmeli. bu şekilde insanlar ilk sıfırlamalarını bile mantıklı nedenler üzerine yaparlar, hem de senin gibi ileriki seviyelerde skillerini değiştirmek isteyenler 1750 gold verip mağdur duruma düşmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ubik said: sıfırlamaya çalıştığında "abi şu kadara malolucak, yağlayıp mı verelim yoksa yağsız mı alırsın?" diye soruyordu galiba. =) şaka bi yana, böyle olması biryerde daha mantıklı. mesela geçenlerde group questi yapıyoruz, partyden biri öldü. e mobların da ne kadar hızlı spawn olduklarını biliyorsunuz.. partyden biri ölen kişiye "bi skillini sıfırlayıp hide'ı maxle öyle gel" dedi mesela. bu wow'da karşılaştığımız "durumsal dengesizlik" sorununu ortaya çıkartacak bir opsiyon haline geliyor bence. level 1'den beri karakterinin temellerini oluşturan skilleri değiştirmek bu kadar kolay olmamalı. öte yandan fiyat dolayısıyla kolay değil de. bence bu wow'daki talent sıfırlama olayı gibi olmalı. puanına bakmadan, ilk sıfırladığımız skillden 50 copper sonra 1 silver sonra 10 silver, 50, 100.... diye gitmeli. bu şekilde insanlar ilk sıfırlamalarını bile mantıklı nedenler üzerine yaparlar, hem de senin gibi ileriki seviyelerde skillerini değiştirmek isteyenler 1750 gold verip mağdur duruma düşmezler. evet katılıyom bıraz ayar gerek bu tur seylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 rakam her sıfırlamada artıyor diye biliyorum ki öyle necroyu adam edecem diye az para harcamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar