fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 diabloda 5000 ring satınca diablo çıkıyomuş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 paçalı güvercin örnekleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 alaluna said: Benim arkımın babasınında tam 250 tane kuşu var yaaaaa Benim arkadaşımın babası kuş. Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 onların paçasını yaptırmak lazım yere sürtüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gözler kırmızı çıkmış ama. paçalar da ispanyol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 beyazların gözleri dogustan kırmızı.harbiden.foto dan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 o zmana karizma diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 çok güzel güvercinler ama güvercin uğursuzluk getirirmiş besleyen kişiye batıl inanç ama doğruda olabilir kurtulun güvercinlerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 alaluna said: Fistan said: abi ben 4 sene güvercin besledim 50 den fazla güvercinim oldu paçalı güvercini ayırt edebiliyorum diğerleriyle. kermitin babasında da 150 ye yakın güvercin var girerse topice oda söyler paçalı mı paçasız mı diye.alala.Benim arkımın babasınında tam 250 tane kuşu var yaaaaa oha ben bi kuşa zor bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bunların çarıklısından korkacan.. çarıklı erkan-i harp bunların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bıldırcın büyütün de yiyelim bi işe yarasın yaptığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tavuk büyütsünler o zaman da daha bi güzel yiyelim.. etli metli falan.. tavuk->davuk->dabuk şeklinde evrilecek bu kelime önümüzdeki 100yıl içinde. bu arada dabukların uzun kanatları olacak ve kışları amsterdama göçüp "chükens gone wild" organizasyonlarında dabuk göğsü dadlıları yiyecekler. mamafih evrim diye bişi aldatmaca olduğundan ötürü sizi tamamen kandırıyor da olabilirim. belki de ben kandırıkçılığa evrilmişimdir ha! peki bunu düşündüy müydünüz? hayır mı!? evrim geçirmemiş maymun kafalar sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 paçalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ehüeüheüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 paçasını kesmişler o guvercinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kendi kendime baya güldüm nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar