Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 geniş kapsamlı bildiğiniz PSX rom sitesi var mı? Özellikle Rurouni Kenshin ve Marvel vs Capcom 2 (PSX di mi ikisi de) oynamak istiyorum. Ama bulamadım hiçbir yerde.. Herhalde tek yapabileceğim bir korsan cd'ciye gidip cd'lerini almak.. Ah ah, zamanında Sega Saturn yerine Playstation alsaydım keşke..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 öeh ne zmn 2.si çıktı bunun be :] www.romnation.net bi de www.antikoyun.com forumlarından yardım alabilirsin bi dolu link bulabilirsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 çıktı abi, hatta kaç sene önce gamepro posterini vermişti.. odamda asılı duruyor.. Wolverine iğrenç çizmişler.. ama Akuma'nın pozu ne biçim pozdur öyle ya? Bir de dark hadoken'ı var evlere şenlik.. antikoyun'da rom yok ama..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hıahaha hadookın :] antikoyun.com un forumunda bi başlık altında toplanmış süper rom download linkleri war[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ona baktım göremedim.. hatta yakın zamanda marvel vs capcom 3 çıkmış aterilere[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yükliceksen romu bide tenchu die bi oyun var o da baya güzel.ben 2.sini oynadım 1.sini bilmiyorum ama 2.si baya güzeldi,tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 marvel vs. capcom 2 playstation için değil sanırsam.bütün neti taradım hep playstation 2 olarak çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar