adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yurtdışında türkiye ile konuşmak için nasıl yollar kulanılıyo mesela avea turkcell falan bunların hangisini uluslar arasına açarsak nerdeyse türkiyedeki ile aynı tarifeye geliyo yoksa telefon kartımı kullaniyim...dumanla haberleşmede olabilir hani=)
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 o voip in ücretsiz olayı vardı bir ara dört dakika hala varmı?
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bu dedikleriniz telefon hattımı:S
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 voip'den de öte skype.. ben birazcık gondikledim voip olayını da skype ile iletişim imkanınız varsa çok daha rahat oluyor.
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 eskiden ücretsiz programlar vardı dünyanın dört bir yanındaki insanları işletirdik,varmı hala öyle bedava programlar?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sınırlı.. bazı yerlere, bazı yerlerden :( şurada bişiler sordum, yanıtını da aldım -sağolsunlar- voip konusunda. hemen hemen tüm voip şirketlerinin tarifelerini de gösteren site; http://www.backsla.sh/betamax bu idi.. ancak skype ile daha rahat edebiliyorum gerçekten
Öne çıkan mesajlar