Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Toshiba Satellite A100-003 İşlemci: Intel Core 2 Duo T7400 (2.16GHz, 4MB L2 Cache, 667MHz FSB) Anakart: Intel 945PM chipset CAPELL VALLEY(NAPA) CRB Kablosuz bağlantı: Intel PRO/Wireless 3945ABG Ram: Samsung 2GB (2x1GB) DDR2-533MHz 4-4-4-11 Harddisk: 160GB Hitachi SATA 5400rpm İşletim Sistemi: Windows Vista ULTİMATE 64bit Optik sürücü: Matshita DVD Super Multi (DVD±R/RW, DVD-RAM) çift katmanlı sürücü Ekran kartı: 256MB nVidia GeForce Go 7600, PCIe x16, 128-bit, DDR2 Ekran: 15.4" Toshiba TruBrite WXGA TFT ekran (1280 x 800 çözünürlük) Ses: Toshiba 16-bit stereo hoparlörler Klavye: Q Türkçe, 86 tuş, Sıvı geçirmez klavye Kablolu İletişim: Uluslararası V90 modem, Ethernet LAN 10/100 Base-TX Kablosuz İletişim: Dahili kablosuz LAN (802.11a/b/g network desteği), Bluetooth 2.0 EDR Arabirimler: 1 x DC IN 15V 1 x Harici monitör bağlantı noktası 1 x TV-out (S-video) girişi 1 x i.LINK bağlantı noktası 1 x Mikrofon 1 x Kulaklık (stereo) 4 x USB 2.0 1 x 5-in-1 Bridge Media slot (SD Cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, MultiMedia Card, xD-Picture Card) Ölçüler: En x Boy x Yükseklik : 360 x 267 x 29.8 (front) / 36.8 (back) mm Ağırlık: 2,7 kg. Bilgisayar çok temiz 1 yıllık 1yıl garantisi daha var ama okulum yüzünden kullanma fırsatım olmadı.Ankara'dan satın almak isteyen olursa elden verilir.İrtibat kurmak isteyen [email protected] adresinden yada 05383155268 numarasından bana ulaşabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 2250 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 http://urun.gittigidiyor.com/TOSHIBA-SATELLITE-A100-003-CORE2DUO-2-16GHZ_W0QQidZZ9714102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 istiyorsan garantisizini al:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 son 1 sene içinde laptop'ın hiç bozuldu ve garantisinden yararlandın mı? söylediğin fiyata 2 tane alınıyor. dikkatini cekti mi? ayrıca sıfırı hipernex.com da 2400 ytl.tekrarliyim sıfırı. 1 yıllık ürünü 150 ytl indirimle kim alır? sen alır mısın mesela? hayatında böyle 2. el bi alısveriş yaptın mı? neyse mal senin 3000 YTL de diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 o bir milyara satan sağlam beyinsizmiş.ayrıca adam dört tane işlem yapmış,tekini geri çekmiş.büyük ihtimalle iki olasılık olarak ya yancı bir hesap açmış ortam yoklayıp fiyat düşürmeye çalışmış başka bir ürüne karşı,ya da ticareti zarar etmek olarak görüyor.iki milyarın altı teklif çok komik ve gerçek dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 neler dönüyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Pazar alanı ve teklifi konuyu açan kişi yapıyor. Altına gelip de sen bu ürünü 100'e satıyon ammmaa şurda 50'ye satılıyo demenin ne gereği var. Zaten alcak olan piyasa araştırması yapar. Diğer gösterilen yer bişeye benzese yine bi yere kadar... Bölüm kuralları var ama yeterince açık değil ve yetersiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sen bi ürün sordun bin ytl dediler yandaki magazaya girdin 1300 ytl dediler soylemez misin 'ee yanda bin ytl bu' diye? hipernexte 2400 ytl sıfırı 1 yıllık 2.el ürün 2250 ytl ye fiyat biçmiş ben gelir yazarım arkadas. pazar alanı kuralı falan bunu engelleyemez cünkü böyle bir kural yok ve koyulamaz. di mi lan kermit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 fistan haklı. //kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 söylersin de satana söylersin, ortalık yere değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ortalık yere söylememden memnun olmanız lazım aslınca? niye bu muhalefet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 alan ve satan kişinin dışında 3. bi kişinin ortalığı karıştırmaması lazım diye düşünüyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tinerciyim ben göz göre göre birinin kazıklanmasına müsade edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 verdiğin linkten biri alışveriş yaptığında eline ürün bile geçmeyebilirdi, geçtiğinde ürünün ne halde olduğu da belli değildi. herhangi bi mağazadan link versen yine neyse dicem de o bile olmamalı bence. edit: güncel kirliliği ve karşılıklı biraz mesajlaşma için özür herkesten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hipernex dedim ama niye link verilmeyecegini anlamadım? şimdi burda biri ederi 500 ytl lik bişeyi 700 ytl dese ses cıkarmadan izleyecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben satın almayı düşünüyor olsam, ürünü buradan satın aldıktan 2 gün sonra "Aa bak burda daha ucuza" mesajını görsem dellenirim açıkçası. Gayet de mantıklı bir olay "Bak burda daha ucuza satılıyor, seninkisinin özelliği nedir?" diye sorgulanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ya fistan'ın yaptığı bence de güzel bişey sonuçta forumu bu konuda bilgisi olmayanlar da kullanıyor en azından insanları fikir sahibi ediyor ayrıca satan insana da cihazın gerçek piyasası hakkında fikir verip belki onun da daha makul fiyata inip satış yapmasını sağlicak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aa biz yaptığımızda kızmıştınızlardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben kızmamıştım kermite de söyleyelim oda kızmasın hatta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kermitin beynini yıkıyolar. fiyat hakkında ürün hakkında burdan olumsuz yorum yapılmıcaksa herşey pmden yapılcaksa otomatikman kilitlensin buraya açılan topicler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar