Reventon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Emektar ama bir o kadar da temiz kullanılmış Playstation 2'mi satıyorum. MAG4.2 çip vardır. Kutu içeriğiyle bereaber verilecektir(kitapçıklar ve demo disk) 8 Mb Hafıza Kartı 2 adet kol 14 adet oyun -God of War -Burnout Dominator -Prince of Persia:The Two Thrones -X-Men Legends -PES 2008 -Starwars: Revenge of the Sith -The Godfather -Devil May Cry 3 -Jak 3 -Mortal Kombat Armageddon -Total Overdose -GTA San Andreas -Lord of the Rings: The Return of the King -Lord of the Rings: The Third Age +++CD case HEDİYE Dürüstlüğü ana politikası edinmiş şirketimizden bir NOT:Kollardan birini sallayınca içinden bir çıtırtı gelmektedir ancak sorunsuz çalışmaktadır. Diğer kolun ise sol analogu sol tarafa doğru biraz meyilli durmaktadır. FİYAT: 150 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Sağlam valla makina ben oynadım :D Güvenebilirsiniz de, eğer bozuk çıkarsa adresi bende var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 şehir ? led oynadım diyosa bursa sanırım da, sorayım dedim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reventon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Of bıkmıyosunuz di mi? dsfsfdf :D İstanbul şehir, Bursa'ya da hayatımda 2 kez gittim. İskender yemeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reventon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yeni fiyat: 130 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 :D Düşmüşsün fiyatı. Başka sitelere de ver patiden ps2 alacak çok çıkmaz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 wtf 130 kağıt çok ucuz düşürme daha ben yakın bir zamanda 200e sattım nihehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben 80'e sattım ama arkadaşa o yüzden koymadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reventon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yok mu Playstation isteyen? YENİ FİYAT: 110 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 İyimiş ya benim ps2 bozuldu tamiri 60ytl onun yerine bunu alabilirim ama oyunların çoğu var bende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ulan para olsa 3 kere atlamıştım da yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 walla fiyat iyi ama bence yeni kol almak gerekir gibi geliyo ... kendimi biliorum kirarim ben kolaycana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reventon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 fenerbahçeli yatak örtüsünden bende de vardı.. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reventon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hayırlı olsun, yatak örtüsü de çok kötü bu arada (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 lam bi git! çok güzeldir o örtü (>_<)! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reventon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 dasaaa said: lam bi git! çok güzeldir o örtü (>_<)! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 oha alıcaktım bugün gitmiş ya şansa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Şu anda el değiştirmiş olmalı hatta muahhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 eğlendin mi köt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Oha yeni gördüm ayarı dsfsdf :D Ve evet eğlendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar