Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Varsa kullandığınız güzel addonlar buraya yazar mısınız. MErak ettiğim birşey de acaba allatki barların WoWdaki gibi scale yapılıp ufaltılıyor olup olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sunu yenı kullanmaya basladım oyn pıxselı 45 bu 32 yapıyor rahat ama tek sıkıntısı map . ekrandakı map yok M ye basınca mapı ufaltıp bı yere sıkıstırdım oldu ama uzun msefaye gıtmeye kalınca cekıstırıp duruyorum bundan once sunu yanı bu kullandım bı artısı yoktu ustekıne gecmemdekı olay buyulerın essek boyundan bı alta gecmesı edit : hımm bunu yenı buldum aksam denıycem map olayını cozuyor buyuk ıhtımalle map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Shay Ui Bu güzelmiş hoşuma gitti. Akaşama bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Uİleri nasıl yüklüyoruz bi anlatırmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 rar ınıcınden Cd_image cıkıyor kesınlıkle Cd ımage ın ustune yazmıycan en onemlı nokta bu yoksa 900 mb lık dosyayı cekmen gerekır .( kı buda yazıyor = Garantı olsun Cd_ımage ı copy paste yap baska bı yere yedek kalsın cd_image / Gui / Customized / Views /MapGuI Default / gfx / worldmapGuI en son klasorlerı gelıp onların ustune yazdırıcaksın .Senın cektıgıne gore yolları yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Biraz zorlu gözüküyor. Ben bunu baya beğendim fakat yüklemeden önce biraz yardımınız gerekli. K-UI Şimdi burda yazan Installation: - Backup aoc/cd_image/gui/ folder - Remove any other custom GUI that changes portraits or bars this will not work with them - Copy GUI folder from zip into aoc/cd_image/ directory Nedir bunun olayı arkadaşlar bi yardımcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Banan lazım olan 2 şey var. 1. Alttaki barların büyüklüğünü ayarlayabilen bir UI: 2. Alttaki barları haraket ettirebileceğim bir UI. Şimdilik ihtiyacım bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 AoC Combat Log harika. Damage meters türevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ah bide şu yükleme işini çözebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 red olay cok basıt garantı olsun cd-ımage ın copyasını al bı kenara sole bı olay yap Rar ıcındekı dosyaya her tıkladıgında oyunun dırectorysıne de tıkla ve ac rar ıcınde sarı (dırectory) gormeyıp Xml yada daha fazla dosya gordugun an bı gerı gelıp o dosyayı canon un ıcıne cıkart .. (bu daha karısık oldu dımı farkkettım :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Arkadaşlar yükledikten sonra herhangi bir sebeple versiyon uyuşmazlığı çıkarsa çıkan dosyaları kaydedin. Sonra custumized klasörünün içindeki xml uzantılı dosyları default klasöründeki aynı isimleriyle karşılaştırıp(aynı isimli .xml doyalarını wordpadle açın, en üsste change 49064 vs. yazar) gerekli güncellemeyi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mirage UI muhteşemmiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mirage said: AoC Combat Log harika. Damage meters türevi. oyun içinden hangi tuşla geliyor bu ekran? ayrıca makinayı kastı benim biraz:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 dün Mirage UI yi yükledim. Birde Small 2 Bars olarak ayarladim. Yemiyorum yaninda yatiyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Evet ozellikle small bars olayı super. Bende small3 yuzkledim ama 2ye doneceğim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bi türlü ui yi yüklemeyi başaramadım çok becereksiz oldum gitgide ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 werik ui var, bunların yanında cok cok ii. werik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 mirage dediginiz hangisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 http://www.conanmods.com/?p=home http://www.werik.com/ http://ledmirage.net/forums/showthread.php?t=3777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar