DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 2 alkol markasinin reklamlari vardi birini sinemada gormustum Turk reklam filmi, hangi marka oldugunu hatirlayamiyorum gece barda insanlari gosteriyor, gece cikanlarin %20si iste birine bakip cikar, %10u ayata sallanir falan diye. Bir de bi marka vardi reklam serileri vardi yastik savasi falan ucaktan yastiklar atiyolardi sonra seri gibiydi degisik reklamlari vardi bilmem ne dunyasi diye. Hatirlayan var mi bu reklamlari?
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 İlki binboa votka reklamı. İkinciyi de hatırladım ama ne reklamıydı çıkaramadım.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bunu bulmam lazim yoksa deliricem :( uyuyamam
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hay aklinla bin yasa :D
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 İlkini indirmiştim bi ara kendim için youtube'dan ama ikinciyi hatırlayamadım cidden. www.webhostingplanet.net/binboa.flv
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Izledim sagol :) ohh ya. ikinciye de hatirlasam cok rahatlicam taktim gercekten.
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 İkinciyi ben anlamadım abi biraz detaylı anlatırmısın? edit: Birde böyle club var mı istanbul'da yavs. Herkes ayrı bir taş!
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Evet abi absolut!!! Absolut dunyasi ohh be. sagolun
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 İkincisi Absolut evet, dünyanın en güzel reklamı falan. Boum! Quand notre coeur fait boum Tout avec lui dit boum Et c'est l'amour qui s'éveille
Öne çıkan mesajlar