Soth Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ya kay'da midgardda oynayan bi şahıs var mı buralarda:) bi savage actımda biraz yardıma ihtiyacım var:D[hline]Carternas the Champion Hib/Ex.
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ben sana emain de yardım ederim zhuahua kardeşim ne zorun var git merlin de mid oyna neden kay da oynuyorsun ki?[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN
Soth Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 eet bende düsündüm hehe kayda albe gelecem yardım edersiniz artıık:P[hline]Carternas-Champion Hib/Ex. Jhalivar-savage Mid/kay
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 yok midde kal Belga'nın dediği gibi Emain'de yardım ederiz sana :)) Şaka bi yana nefret ediyorum Mİd'lerden çık ordan gel hemen Alb'e. Zaten bütün reliclerini Hibler aldı deliriyolar şu an :)[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server
Soth Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 hah geldim albe lvl 6 armsmanim var e artik pamuk eller cebe:P[hline]Carternas-Champion Hib/Ex. Jhalivar-Armsman Alb/kay
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Ya U.S. tayfası. Herkes en az 1 charlarını 50'leyince konuşup azıcıkta Merlin'deki charları kasalım. En az Thidranki düzeyine gelsinler. Benimde bi 2handed-axe kullanan ShadowBlade'im var. Şu an LvL 7.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server
Soth Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Ulan oyunda kaza rıza birinize rastlamim donunuza kadar alacam neyiniz varsa:) türkleri tam tanımadığım için msg atamıyom herkese[hline]Carternas-Champion Hib/Ex. Jhalivar-Armsman Alb/kay
Soth Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 oke:)[hline]Carternas-Champion Hib/Ex. Jhalivar-Armsman Alb/kay
copperelf Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 kaydaki karakterlerimin adları cadet ve anuria genellikle 10 dan gece 1 e kadar oyundayım. gereken tüm yardımı yaparım merak etme
Öne çıkan mesajlar