adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 her 2 haftada bi giden her hafta giden biraz önce ordan gelmiş olan riddim müdavinleri bana PM atabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 napican riddim'i ya r&b'ci iğrenç zencilerle dolu bi yer orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 zenci derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mumu said: napican riddim'i ya r&b'ci iğrenç zencilerle dolu bi yer orası. skinhead alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aynen ben de söleyecektim, taksim topiğine yazdım diye yazmadım. bi griyon I don't know what you heard about me tribinde bi ton tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sdfdsuıah o trip nasıl oluyor pardon? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ahahaahahah tukuruk bogazima kacti ahahah.. bende sevmiyorum orayi, bi giriyon, i don't know what you need to do to have a big pancake tribinde olan bi ton adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ahahah abi o nasıl bi trip ahahah tamam gitmiyorum pardon özür dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 but a bitch cant get a dollar out of me,no cadillac no perms you cant see,that I'm a motherfucking pimp...diye bir şarkı varya, böle zenciler takılıyor, o şarkının başıydı o yazdığım, amaan işte RnB tribleri demeye çalıştım.. insanlar başka dünyalardan gelmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 joker'e gittik daha iyiydi fotoları koyarım albüm'e valla eğlendim lehn:D sesu sende üzdün beni:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 byzasz said: aynen ben de söleyecektim, taksim topiğine yazdım diye yazmadım. bi griyon I don't know what you heard about me tribinde bi ton tip. bu tribe girmek icin ne cekiyo bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Joker bitik mekan da Riddim da R&B iste... Siz eglenmek icin Ghetto Balans Babylon Indigo vb. tercih edin. Kaliteden odun vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar