RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 acil rapid premiuma ihtiyacım var bi arkadaşın sınıf geçmesi buna bağlı lütfen ö.m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Kimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ... saol spider yardımcı olmaya çalıştıın için di sağolsun insanlık namına halletti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Hazır konu açılmışken buradan sorayım. Rapidshare sitesi değişmiş son görüşümden beri. Benim premium hesabım var güzel güzel download yapıyorum ama sitenin bu yeni halinde kotaya nereden bakacam anlamadım. Traficshare diye 10 gb kotanız kaldı diyor hep ama rapidshare kotası 25 gb değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 konu amacına ulaşmış kilitliyorum.. @programer http://forum.paticik.com/read.php?5,3292850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar