kalima Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bana arkadaş bayaa mantıklı geldi bi okuyun derim http://vnboards.ign.com/Albion_Rogue_Professions/b20906/64018580/?88[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 sürekli dragonfang whine görmekten gına geldi. ama buna i-win button denmesi çok saçma. zorla nerf getircek herif. Zaten megaera da NS TL olmuş hiç hoşuma gitmedi. sianure slash iken 2 milyon rp aldı. grup friendly olması açısından zehir fikri güzel. bakın adam ne demiş. >>You know your making a mistake when.... >>Every SB and NS in existance jumps in glee when >>they read this becuase we will become the Berserker >>of 2004. OMFG... lol. I went back into this multi page post. Every SB and NS said "GREAT POST"... every infil said "Hey Lindy.. gratz". I say ... Grats SB and NS on your new TL ... i think he will work hard for you.... hehe bu heriften bize hayır gelmez.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bana daha ayakları yere basan bi post gibi geldi söylediği ve haksiız olduğu fazla bi konu yok gibi abi. dragon fang şu hali ile aşırı güçlü. Evet 50 weapon train istiyo ama zaten onu yapacak kadar extra puan alıyor infiler yanlış mıyım?[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 50 weapon trainden önce de elle tutulur 1 style bile yok ama. süresi kısalsa yine değişen bişey olmayacak. evade style olduğu için stun edince 4 harmstring vurabiliosun bi de ardından leaper, rib seperation. 4 diil de 3 harmstring vursam da bişey değişmicek. evade chain olsa o zaman değişebilir ama bu şekilde de infiltrator ın diğer assassin classlara karşı hiçbir üstünlüğü kalmayacak. gimped bi class olacak. nightshade in insta ve normal dd leri, AP leri var; shadowblade lerin battler kullanma şansları ve ne kadar LA nerf olduğu söylense de uber damage veriyorlar, ayrıca 2200 hitpointleri de cabası. adamlar güzel LA stilleri alıyor, biz dw ye sadece offhand vurma şansı için puan veriyoruz. ayrıca LA DW den 10 kat iyi. 2 elinde de 4 speed silah kullanıp habire 2siyle vuran lightsout çok iyi örnek. eğer böyle bi nerf olursa slash gidip sb leri doğramak çok mantıklı.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 10 February 2004 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 zaten şu koşullar altında bir düzeltme yapılabileceğini zannetmiyorum TL'de demiş ki style review den sonra değişiklikler olabilir bööle bööle yapılması olasılık dahili şunu biliyorum TL'lere pek ipucu vermiyolar şahsi tahminim sadece stun süresinde bi azaltma ile geleceğı yönünde TL bunu evade in 3. chainine koyabilirler diyo o da uzak diil[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com [Bu mesaj kalima tarafından 10 February 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 benim kafamdaki çözüm şu. bütün assassinler stun chain stillerini DW,LA,CD line larından alsın. infilin spec pointleri 2.2 ye düşsün. o zaman dual wield line ındaki reflection/hypnotic darkness kombosu infiller için evade opener olacak parry yerine. NS celtic dual dan alacak, shadowblade zaten left axe den alıyor. 35 stealth 39 CS 29 DW 35 ENV 40 Slash/Thrust olabilir infil. bu şekilde daha challenging combatlar olabilir. biraz daha düşük weaponskill e sahip olur infiller. ama bu bile infiller için oldukça büyük bi nerftir. thrustla shadowblade e slash le nightshade vuracağın komik damagelar sözkonusu. purge varsa df çok da önemli bişey olmuyor. biri bana perf/cd vurup da purge edip dövdüğüm çok oldu. Başka önemli bi nokta daha var. Forumlarda bu kadar infilleri ön plana çıkardıkları için en beceriksiz oyuncular bile infiltrator oynuyor. Çevrende o kadar aptuşun olması iyi olmuyor. Zergler çoğalıyor.Stealth Lore nerfle zaten stealth zergerların zamanına dönüyoruz. Benim için çok sorun olmayacak. Gellanla sürekli grupta oluyorum. Katıla katıla gülerek RvR yapıyorum:)[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Day of the Stealther is coming to an end, A new era is among us stealth olayı şu andaki anlamıuyla sona eriyor bence Yeni frontier maplerine bi baktın mı? Nereyi kamp edicek stealtherlar o maplarde? Diğer zonelara hangi speed , hangi yolla varacak. AUM MUM HUM unutucaz bu terimleri günlük rvrde bu duvarları direk relic kalelerinin önüne kaydırmış adamlar. Bence yeni stealtherlar hepsi bırakacak, eskiler ise grouplarda yer bulmaya başlayacak tabiiki bunlar "BENCE"[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bi de özlemişim bööle güzel güzel tartışmayı[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bize daha gelmemiş bir kavram ama Stealth Lore Convoker abilities list deki Prescience Node mu? Kısa açıklamasında Summon a crystal globe that can reveal nearby stealthers (without popping it) yazıyor. Daha gelmeden nerf geliceğini öğreniyoruz :) Bu soruma ek olarak, ben Animist'im ile convoker seçmeyi düşünüyorum. Bir mage için Stormlord mu yoksa convoker mi tavsiye ediyorsunuz. Gerçi bu da normal spec seçimi gibi kişinin oynayış tarzına bağlı bir şey ama pratik tecrübe olmadan seçim yapmak zor oluyor. Stormlord daha offensive bir seçim ama convoker'da da yararlı araçlar var gibi. Wood summon etmek çok çekici değil gerçi ama ;)[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Aynen Kali:) İşte stealtherları daha grup friendly bi hale sokarlarsa yeni mapler büyük sorun çıkarmaz. çok kolay zannediyorlar stealth avlanmayı ama öyle olmadığını içine girince anlıyosun. işlek bi yer bulup belki 1 saat beklemen gerekiyor. birini öldürceksin. haber verecek. fg gelecek. stealth lore açacak ve öleceksin. solo olayı bence de bitmiştir.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 10 February 2004 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHAMAR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Yeni frontier ile birlikte pek çok şey değişicek bu kesin ama malesef mythic biseyleri yapmadan sonuçlarını pek düşünmüyor gibi geliyor bana. BAşlangıçta bütün steltherlari soloya iten zaten mythicin kendisi . Çünkü bölesi işlerine geliyor bir stealtherin soloya itilmesi demek 2 acc almasi demek . Bu tamamen işlerine gelen bir durumdu onlarda bu durumu kullandılar. Herhangi bağımsız bir göz dikkatlice bir stealthera şu anki hali ile bakarsa görecekki bu classta group friendly hiçbir ability yok snare poision dişinda. düşünün grubunuza bir infil aldiniz biliyorsunuzki purge up değilse bu adam mezz yerse full mezz suresi boyunca bu adamadan yararlanamicaksiniz combatlarin %80 inde 7 kisi olcaksiniz . ayrica dusuk hp dusuk armor factorlu birini neden grubunuza alasinizki . Bir tanki bir steatlhera degisirmisiniz ?. Eğer RA larda stealtheri group friendly yapan bir takım uygulamamarl yapmazlarsa su anki hali ile solo takılmanın son kalesi olan steatlherlarda biticek gibime geliyor. Bir oyun bence her tadi verebilmeli . İnsan isterse solo isterse grup ile takılabilmeli . Gruplarda malesef bir sürü angut(kendisi bir kustur) var . Akıllı adam sayısı ise çok az . Bazen bu angut timelardan kurtulmak icin insan solo yapmak istiyor oyunculuk gücünü görmek istiyor. Bence overpowered class yoktur overpowered oyuncu ve bağlanti vardir :). Şu an konusmak icin erken bir yaşayip görmek lazim ondan sonra bu oyun hakkinda kararimi vereceğim. us serverlarinin en büyük problemlerinden biride bütün düzeltme testing asamalrinin ceremesini bizim çekmemiz . O kadar sl item için kastim . 1 artifacti level 10 yapmak için infilimle level 50 den 1.5 bub aldim.Düşünsenize toadan önce infilimde 1.5 bub vardi simdi 6 bub var. Adamlar sonra ne yaptilar çat diye nerf. Bu nerfle sl item sahibi olmanin bir anlami kalmadi. Bu nerf tamamen gruplara yaradi. düşünsenize tssi olan tanklar var artik etrafinizda . Artik stealtherlara pek yaşama şansi yok bu yeni düzende. Mythic ona buna nerf yapmadan önce şunu düşünmeli ben bu classlari nasil ayakta tutabilirim. Bu oyunda stealther harici bir classi oynamam . Bu durumla birlikte galiba ben bu oyunu cidden birakicam. Yeni rvr expansionu bir görüp son durumu capcanli yasadiktan sonra kararimi vericem.[signature][hline]Shamar 50 Scout Hun Bukalemun 50 Infiltrator Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ben yeni oyunlara bakmaya başladım bile. bana şu an en cazip gelen wow.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: kalima, 10 February 2004 12:08 tarihinde demiş ki: bana arkadaş bayaa mantıklı geldi bi okuyun derim http://vnboards.ign.com/Albion_Rogue_Professions/b20906/64018580/?88 Nerf Minstrel Fang! :p[signature][hline]Sianure - Infiltrator Beluga - Reaver Necroll - Necromancer Mothman - Buffbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: SHAMAR, 10 February 2004 17:10 tarihinde demiş ki: Yeni frontier ile birlikte pek çok şey değişicek bu kesin ama malesef mythic biseyleri yapmadan sonuçlarını pek düşünmüyor gibi geliyor bana. BAşlangıçta bütün steltherlari soloya iten zaten mythicin kendisi . Çünkü bölesi işlerine geliyor bir stealtherin soloya itilmesi demek 2 acc almasi demek . Bu tamamen işlerine gelen bir durumdu onlarda bu durumu kullandılar. Herhangi bağımsız bir göz dikkatlice bir stealthera şu anki hali ile bakarsa görecekki bu classta group friendly hiçbir ability yok snare poision dişinda. düşünün grubunuza bir infil aldiniz biliyorsunuzki purge up değilse bu adam mezz yerse full mezz suresi boyunca bu adamadan yararlanamicaksiniz combatlarin %80 inde 7 kisi olcaksiniz . ayrica dusuk hp dusuk armor factorlu birini neden grubunuza alasinizki . Bir tanki bir steatlhera degisirmisiniz ?. Eğer RA larda stealtheri group friendly yapan bir takım uygulamamarl yapmazlarsa su anki hali ile solo takılmanın son kalesi olan steatlherlarda biticek gibime geliyor. Bir oyun bence her tadi verebilmeli . İnsan isterse solo isterse grup ile takılabilmeli . Gruplarda malesef bir sürü angut(kendisi bir kustur) var . Akıllı adam sayısı ise çok az . Bazen bu angut timelardan kurtulmak icin insan solo yapmak istiyor oyunculuk gücünü görmek istiyor. Bence overpowered class yoktur overpowered oyuncu ve bağlanti vardir :). Şu an konusmak icin erken bir yaşayip görmek lazim ondan sonra bu oyun hakkinda kararimi vereceğim. us serverlarinin en büyük problemlerinden biride bütün düzeltme testing asamalrinin ceremesini bizim çekmemiz . O kadar sl item için kastim . 1 artifacti level 10 yapmak için infilimle level 50 den 1.5 bub aldim.Düşünsenize toadan önce infilimde 1.5 bub vardi simdi 6 bub var. Adamlar sonra ne yaptilar çat diye nerf. Bu nerfle sl item sahibi olmanin bir anlami kalmadi. Bu nerf tamamen gruplara yaradi. düşünsenize tssi olan tanklar var artik etrafinizda . Artik stealtherlara pek yaşama şansi yok bu yeni düzende. Mythic ona buna nerf yapmadan önce şunu düşünmeli ben bu classlari nasil ayakta tutabilirim. Bu oyunda stealther harici bir classi oynamam . Bu durumla birlikte galiba ben bu oyunu cidden birakicam. Yeni rvr expansionu bir görüp son durumu capcanli yasadiktan sonra kararimi vericem. Lem iyi RP farmladınız stealth lore la şimdi boşuna item kastım ayağı yapma :) Ben her zamanki gibi kasmadım neler olabileceğini az-çok tahmin edebildiğim için :))[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 e bi zahmet kasmayanları da farm edeyim. baştan beri böyle diilmiydi oyun. pve de gerekli şeyleri yapmazsan farm edilirsin ve edildiler de. rp nin dibine vurdum 3 haftadır. ben 100lerce saat geçirdim toa da ve karşılığını alıyordum şu haliyle.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 woot RR6 olmussun gratz!! :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Saol:) hatta 6L1 bile oldum eheh. http://guilds.camelotherald.com/realms/classes.php?server=Kay&class=Infiltrator [signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 12 February 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bence stealterlara cok is dusucek ve herkes stealter isticek grubunda yeni maplere baktiginizda bi suru nehir kopruler ve kaleler towerlar var bu demek oluyoki artik roam iside biraz zorlasicak genelde combatlar o koprulerde ve tower ve kale lerde gecicek ve kale savaslarinda infilerin scoutlarin ne guzel rp topladigini hepimiz biliriz bence butun gruplar almaya baslicak stealter cunku oyun cidden tamamen degisiyo insanlari kale savasina yonlendiriyolar he bide aum mum falan gitmez bence gene dedigim gibi portal keep e en yakin kopru falan gene stealter mekani olur yavas yavas belirli noktalar solo yapilabilicek bence iciniz rahat olsun iyi stealter a herzaman ekmek var :P[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar